utorok 20. januára 2015

Podnosy na kávu

Nakúpte u nás kvalitné podnosy a tácky značiek APS, Cambro a ďalších. Drevené podnosy ECO Rozmer: priemer cmElegantné. Bambus je materiál, ktorý si priamo hovorí o to, aby bol využitý v kuchyni. Je totiž antibakteriálny, ľahký a odolný, čo sú vlastnosti, ktoré hrajú do kariet tomu, aby . Servírovanie je hotové umenie.


Bonami preto prináša tácky a podnosy , ktoré dodajú šmrnc každému sústu.

Podnos bridlicový 20x10x5cm Hendi 2ks. Tento dřevěný podnos se stane nepostradatelným pomocníkem při servírování kávy , čaje i jiného občerstvení. Je vyrobený z přírodního dřeva a opatřen . Všetko na sklade, ihneď pripravené na odoslanie! Na tejto stránke nájdete lacné podnosy a tácky, respektíve všetky podnosy a tácky zoradené od najlacnejších až po najdrahšie.


Lepšie tak vyniknú produkty, . Naukladajte na podnosy všetko, čo potrebujete a môžete voľne prenášať po byte. Oválný nerezový podnos na servírování kávy nebo zmrzlinových pohárů x cm. Designové tácy a podnosy za skvělé ceny!

Včetně podnosu v rozměru 1x 1cm. Ideální na servírování nápojů hostům. Papírový podnos na kávu. Prodej po 5ks, celé balení obsahuje 480ks. Ručne robený drevený podnos na servírovanie.


Rytinami bohatě zdobený podnos je vhodným doplňkem pro kompletní servis Vaší kávy vařené v džezvě. S láskou pripravené, štýlovo naservírované: Svojím jednoduchým, ale dekoratívnym okrajom sa tento servírovací podnos hodí na každú príležitosť a na každý . Je předurčen k servírování kávy , nebo . Velikost: 35x45x5. Papierové pletenie - inšpirácie a nápady.


Praktické podnosy vhodné k servírování. Zboží již není v naší nabídce. QUALY Baibua Tray, černý.


Na podnos sa zmestí espresso alebo cappucino šálka bez podšálky, pohárik na vodu, sladkosť,. Chladiaci podnos s poklopom na prenášanie a podávanie torty,. Sklenený servírovací podnos z tvrdeného skla, odolného proti.


Dodacia lehota: skladom. Doprava kuriérom do hodín.

Pri objednávke nad 50€ doprava zadarmo. Prodáváme pouze po celých baleních (ks). Uvedená cena je za celé balení. Popis: Prodám podnosy na kávu ,celkem 25ks.


Délka 25cm a šířka cm . A aby to všechno dobře vypadalo, vsaďte na stylové podnosy a tácy, které tomu dodají. Dvoupatrový servírovací podnos z kostního porcelánu The Mia Eliz. Santa Claus nápojový pohár sklenená hrnček kávu držiak držiak podnosy podložka Mat podložka.


Dřevěný podnos , tác na servírování v barvě kávy. Tento produkt je český výrobek a vznikl ve spolupráci s českým truhlářem TRUHLÁŘSTVÍ KRÁL . Základem elegantního servírování jsou stylové podnosy a tácy. Nerezové podnosy , Gastro Novotný.


Ať už hledáte servírovací tác na kávu pro hosty, nebo podnos na víkendovou snídani do postele . Farmár sa rozhodne namaľovať svoje ovečky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky