utorok 28. júna 2016

Navod na pouzitie elektrickej rury whirlpool

Aby Vám Vaša rúra slúžila k plnej spokojnosti, prečítajte si pozorne celý tento návod a. V návode na použitie nájdete podrobné informácie o spotrebiči. Z novej rúry môžu vychádzať pachy, ktoré zostali od výroby. Pred vykonávaním údržby musíte rúru odpojiť od elektrickej siete.


Použitie funkcie aqua clean na čistenie rúry.

Pred pripojením spotrebiča si pozorne prečítajte návod. POZORNE PREČÍTAJTE A ODLOŽTE NA BUDÚCE POUŽITIE. ELEKTRICKEJ SIETE alebo po výpadku. Návod na Whirlpool AKP 4IX na stiahnutie zdarma.


Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Dobrý deň, zaujímalo by ma, či má táto rúra funkciu jednoduchého čistenie dvierok. Súčasťou každého výrobku musí byť návod na použitie.

Vytláčajú ich totiž elektrické rúry , ktoré ponúkajú neporovnateľne pestrejšie. Ak si ste si obstarali elektrickú rúru s množstvom rôznych ohrevov a sedíte s hlavou v smútku pred dlhým návodom na používanie, nezúfajte. Na steny rúry nedávajte hliníkovú fóliu a nádoby na pečenie alebo iný riad neumiestňujte na spodnú časť. Typ rúry , Elektrická rúra. Výrobca očakáva pevné pripojenie k elektrickej sieti, hravo si však.


I bez použitia špeciálnych čistiacich prostriedkov sme čerstvé škvrny vždy po . Teplovzdušná rúra whirlpool návod na použitie. Využijte možnost nákupu elektrických trub Whirlpool u on-line prodejců, které vám . Typový štítok je na prednom okraji rúry (viditeľný pri otvorených dverách). Stiahnuť návod WHIRLPOOL AKZ 6IX . Väčšina ľudí hľadí pri kúpe elektrických spotrebičov na ich cenu a rúra nie je.


Vo všeobecnosti sa rúry Whirlpool radia medzi ľahko ovládateľné, výkonné,. Obsluha riadiacej jednotky rúry. Uistite sa, že je spotrebič.


Ruky hore, ktorí z vás nikdy nezažili krízu s čistením rúry v kuchyni!

Tento návod si pečlivě přečtěte ještě před instalací. Veškerá elektrická připojení by měla. Na pečenie zároveň na úrovniach a sušenie potra‐ vín. Na nastavenie času, kedy sa má rúra vypnúť. Lastmanuals pomáha stiahnuť návod značky ZANUSSI ZOB668X.


Zabudovatená elektrická rúra ZOB 6X NÁVOD NA POUZÍVANIE Obsah . Multifunkčné vstavané rúry Whirlpool. ZMYSEL TM prispôsobí v multifunkčných rúrach čas pečenia a priebežne kontroluje stav pripravovaného jedla tak, aby . K základnej výbave každej dobrej kuchyne, patrí rúra na pečenie. Nepripájajte varný panel do elektrickej siete pomocou predlžovacieho kábla alebo rozdvojky . Ak budete pripájať spotrebič priamo k elektrickej sieti, je nutné inštalovať medzi. Elektrické pripojenie varnej dosky a rúry musí byť realizované oddelene, a to z .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky