streda 14. októbra 2015

Kallax predam

Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů kallax. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Najlepšie všetky 3ks spolu a . Kupovaný před lety, ale používaný pouze měsíce. Kallax vložka se zásuvkami . Image may contain: indoor. Policový díl KALLAX Ikea.


Predam policovy diel Ikea. Stojící nebo ležící, u zdi nebo uprostřed pokoje jako rozdělovač – série KALLAX se přizpůsobí vaším chutím, prostoru . Bílá (38-), černohnědá, bíle moř. This Pin was discovered by Jana Hlinkova.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Backlinks, Competitors and Similar Websites. IKEA KALLAX 4xShelving unit, 147x147cm, White Stained Oak. Z aktuální nabídky inzerátů v kategorii IKEA bazar na Sbazar.


Ikea Aneboda - prodám tuto komodu v dobrém stavu, bez. KALLAX Sada koliesok Ak chceš pridať komentár alebo napísať súkromnú správu, . Dá se odvézt v celku i rozmontovaná ( předám smontovanou, můžete si ji před odvozem sami rozložit na díly). PREDAM 1x letny dvojpaplon IKEA, x zimny dvojpaplon IKEA a 2x obliecky na dvojpaplon. Prodám použitý policový díl KALLAX vč.


KALLAX je štýlový a jednoduchý a zároveň veľmi flexibilný. Inzerce - ikea, inzeráty. A simple unit can be enough storage for a limited . LEVNE PRODAM ZACHOVALE MASIVNI DREVENE PERINAKY.


HODI SE TREBA NA CHALUPU.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky