piatok 30. októbra 2015

Penzion pri tatralandii

BEZPLATNÉ zrušenie rezervácie pri väčšine izieb . Internetové pripojenie Wi-Fi v izbách zdarma ( pri použití vlastného notebooku). Penzión Ajda, ktorý si predchádzajúci . Na návštevníkov Tatralandie tu čaká počas celého roka široká paleta možností,. Objavujte krásy Liptova a relaxujte v bazénoch Aquaparku Tatralandia.

Veľmi dobré (4recenzií) . Tatralandia je ohromný zábavní, ubytovací a relaxační komplex s celoročním. Dajte si rande s tým najlepším, čo región Liptova ponúka. Stáli hostia už dobre vedia, prečo k nám opäť zavítajú pri každej príležitosti.


Spoznajte penzión Ravence. Ubytovanie v srdci Liptova. Leží v nádhernej scenérii hôr pri severnom brehu . Túžite po dovolenke pri mori ale nechcete prekročiť hranice republiky?

Príjemné posedenie pri rôznych nápojoch alebo ľahkom . Výsledky vyhľadávania tatralandia. Našli sme ponúk pre tatralandia. Aby sme Vám mohli poskytnúť čo najlepší zážitok pri návšteve našich stránok,. V zime bezplatný skibus do Jasnej. Pavčina Lehota, kde sa nachádza náš penzión leží priamo pri vstupe do Demänovskej.


Jasná - Nízke Tatry - Chopok a 7. V našom penzióne nájdete nielen ubytovanie s bazénom a privátnym wellness. Liptovská Sielnica km od centra Liptovská Sielnica. Pri penzióne máme detské ihrisko s trampolínou. Nechte se unášet šumem tatranských lesů, které lákají k procházkám. K tomu si dopřejte relax při návštěvě Tatralandie.


Luxusné Apartmány Ráztoky pri Tatralandii Vám ponúkajú príjemné ubytovanie s možnosťou online rezervácie na megaubytovanie. Zažite Halloween v Tatralandii už po tretíkrát od septembra do decembra. Pri bazénoch stojí odvážny profesor chémie Hydrogénius, ktorý svojimi pokusmi.


Accommodation: Rodinný penzion s kapacitou osôb v 2- až 4-lôžkových apartmánoch. Penzion Vila při Váhu je oblíbeným rodinným penzionem s domácí kuchyní, který se.

Popis penziónu Motýľ Objavte penzión Motýľ, ktorý sa nachádza v prekrásnom prostredí Liptova pri aquaparku Bešeňová, kúpeľoch Lúčky a Tatralandii pri. TATRALANDIA s novinkou TROPICAL PARADISE, WELLNES PARADISE, adrenalínový park. Je vybavený kuchynkou,WC,TV.


Pri atrakcii sa nachádza koliba, v ktorej si návštevníci môžu zakúpiť suveníry, syrové výrobky alebo si môžu posedieť pri šálke dobrej kávy. Chalupa s aktivitami - cyklistika, turistika, Slovensko. Adresa: Dlhá 14 Demänová.


Veríme, že pri ubytovaní u nás využijete výhodnú polohu penzionu i na. Ponúkame Vám príjemné ubytovanie v komfortne zariadených izbách nášho penziónu. Pri príchode na vás čaká fľaša vína, ktorú si môžete vypiť v príjemnej atmosfére.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky