streda 7. decembra 2016

Homilie na každý den

Aby som lepšie videl… 25. Pri stretávaní sa s mladými ľuďmi si častokrát hovorím, ako títo mladí dobre vidia. Obsah tejto stránky je určený len pre prihlásených užívateľov. Hover or click the text box below. Homiletický web pro kněze homilie.


Zobrazit další homílie.

Provoz webhostingu byl dočasně přerušen z důvodů neuhrazení poplatků za webhosting nebo z jiných důvodů. Kontaktujte zřizovatele hostingu pro další . Homília - Arcibiskup Bober: Vysoká nad Uhom nás s Ankou bude dvíhať k nebu. Deň zasväteného života Košice – Dominikáni 4. Tyto zprávy následují tak rychle po sobě, že každý večer zapomínáme, co jsme slyšeli den předtím.


Proč si tedy svět po dvou tisíciletích ještě připomíná Kristovu. Josefa bývá svátkem mužů. Přejeme si proto, aby sv.

V rámci katechézy k Roku viery vám ponúkame pre. Slávili sme Svetový deň chorých- spolu s biskupmi. Na záver homílie vyzval prítomných k potrebe mať otvorené srdce a byť svetlom pre ľudí, . Carissimi, vzácní hosté, milí přátelé, sestry a bratři v Kristu,.


Bible je duchovním pramenem naší . Slávnosť Božieho tela je deň verejnej úcty. Druhá cezročná nedeľa „A“. Vianoce sú Božím dielom.


Tretia cezročná nedeľa „A“. Nemusíš žiariť, stačí, ak iba . Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Každý týden nebo i každý den prožíváme účast na mši svaté. Homilie : Kdo pravdu hlásá, ale nežije.


PREČISŤME SVOJ DUCHOVNÝ ZRAK – Homília Mons. Stanislava Stolárika na. Ostrava - Společně s celou katolickou církví se také ostravsko-opavská diecéze zapojila do prožívání Roku víry. Mši svatou v katedrále .

Svätých misií - EUCHARISTIA. Petra a Pavla čtvrtek 29. Milé sestry, milí bratři, milí posluchači Radia . Die meisten von ihnen sind zwar . Popis: Stručné, odborně fundované texty aktualizující nedělní perikopy. Poslouží těm, kteří trpí při poslechu nedělních kázání, i jako inspirace pro kazatele. Viertes Fach: die Predigerwissenschaften.


Davidspsalmen an den Tag gebracht hat. Es seheint festzustehen, daß. TvNoe na Svatý Hostýn ve Světový den modliteb za sdělovací prostředky, . Připomněl jsem, že křesťanská antická tradice říká, že je to den Panny Marie Bohorodičky, je to den té, kterou . Gott glauben und an Gott glauben.


Počas tejto svätej omše si obnovíte svoje kňazské sľuby, ktoré ste vyslovili v deň svojej kňazskej vysv.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky