pondelok 1. júna 2015

Diamantovy brusny kotuc 125

Brusný kotúč dvojradový STD-II 1mm na EPROFI. SK - to je záruka najnižšej ceny. Ponúkame vám široký sortiment kotúčov.


Diamantový kotúč pre plošné brúsenie betónu na sucho STD-II 1mm . Kúpite u nás brúsny , lamelový, diamantový , leštiaci, rezný aj pílový kotúč a veľa iného.

Kotúč diamantový plný o125x,mm PROKIN. Kotúč brúsny diamantový , 125mmx,2mm Róbustny tanier kotúča z kvalitnej zliatiny Lamelový tvar brúsnych segmentov vhodný pre finálne dobrusovanie . Stredový otvor s priemero32mm 125mm cena 299. Kotouč diamantový brusný , 125x,2mm, turbo, GEKO.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si . Určený pro použití v úhlových bruskách pro broušení a vyhlazení přírodních kamenů, . Brúsne dia flex kotúče – suchý zips, priem.

Brúsny kotúč na frézy do pantografu, priem. Priemer kotúča Ø (mm): 125. Vnútorný otvor (mm): 22. Výška segmentu (mm): ,5. Množstvo v balení (ks.): 1. Typ: Jednoradový brúsny.


Predám diamantový brúsny kotúč na brúsenie tvrdokovu: priemer 150mm volframová elektróda sustružnícky. Predám nový diamantový brusný kotúč -Vhodny na brúsenie betónu, poteru, kameňa, starých omietok. Dodanie zdarma ▻ Veľký výber ▻ Jednoduchý a bezpečný nákupí. Popis: Nový dosud nepoužitý brusný . Pre použitie s unášacím tanierom na suchý zips priemeru 1mm. Kotúče na brúsenie za sucha, veľká prednosť v oblasti opráv a renovácií.


Deliace kotúče diamantové , kovové, nerezové, brúsne kotúče – máme správny materiál! Dlhá životnosť a vysoká účinnosť brúsenie. Univerzální brusný diamantový kotouč s otvorem 22mm pro úhlové brusky.


Vďaka zvláštnemu usporiadaniu segmentov sa znižujú vibrácie na minimum pri maximálne pokojnej prevádzke a vysokom rezaní.

Oblasti využitia: na povrchové. Dostupnosť: Momentálne nie je na sklade . Pomocí elektrického GRS Power Hone . Dvojmo osadený diamantový hrncovitý brúsny kotúč pre odbrusovanie hrubých vrstiev . Extol Kotúč rezný diamantový grabcut 125mm Vypredaný. Extol kotúč rezný diamantový GrabCut s priemerom 125mm a šírkou rezu 2mm. Strend Pro TurboCup brúsny kotúč na betón 125mm - Turbosegmnet umožňuje vysoký brúsny výkon pri mnohých rôznych povrchoch. Kotouč činí kompromis mezi cenou a kvalitou přičemž svou práci odvede, ale . Všetky brúsne kotúče do kameňa, betónu, diamantové brúsne kotúče.


Tento kotúč disponuje špeciálnymi diamantovými segmentami s optimálnou koordináciou . A-Z stroj, Makita, náradie, stroje, vŕtačky, brúsky na nože. Brusný diamantový kotouč na beton 1mm turbo Stavíte? Bude se hodit na každé stavbě. Nerovnost betonové podlahy již vás nezastaví ve vaších plánech. ELLIX diamantový brúsny kotúč s rozmerom 1mm je vhodný na brúsenie kameňa.


FLAT mm diamantový brusný kotouč EXTREME CG. Diamantové brusné kotouče pro opravy betonových povrchů a broušení.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky