štvrtok 26. januára 2017

Vysoke vazy zo skla

Nabízíme kvalitní skleněné vázy z křišťálového skla. Ladné vázy z tenkostěnného skla až po masivní designově svěží vázy. Váza z krištáľového skla Nachtmann Saphir, cm.


MauFe Váza z recyklovaného skla BORDEAUX CM 15Xzo Španielska. A právě Leonardo je oblíbená značka, která se soustředí na skleněné vázy.

Aktuálně je přitom design jednotlivých váz na velmi vysoké úrovni, záleží tak v . S pomocí dekoračního skla. Mísa Crystalex v elegantním provedení vyrobená z křišťálového skla. Tenké sklo, jeho vysoká průzračnost a lehkost designu mísy, to vše dodá originalitu . Starožitné sklo, v tomto případě starožitné skleněné vázy ze skla čirého, matného ,. Porovnejte ceny, zjistěte.


LSA Flower skleněná vysoká na květinová aranžmá cm . V případě dotazů ohledně lisovaného křišťálového skla nás prosím kontaktujte telefonicky.

Skleněné vázy na kytky v naší nabídce mají spíše jednodušší, avšak velmi pěkný vzhled. Soustředíme se především na jednoduše vypadající skleněné vázy s nízkou cenou. Skleněné moderní vázy z kvalitního křišťálu od firmy Crystalite Bohemia.


Těžká a odolná váza z kvalitního českého křišťálového skla. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Stará Vysoká Váza z Broušeného Medového Skla. Dekorace Pruty ozdobné do vysoké vázy 90cm.


Objevte krásné vázy na květiny! Nejvíce doporučované jsou právě ty ze skla. Děláme skleněné vázy jinak! Potěšte sebe nebo své blízké originálním dárkem z toho nejkvalitnějšího jabloneckého skla. Vyberte si z naší nabídky například . K vodním dýmkám nabízíme kompletní příslušenství, takže nechybí ani vázy k vodním . Dekorativní vázy značky Crystalite Bohemia.


Vysoká skleněná váza ze silnostěnného křišťálového skla s příměsí titanu. Vázy , které vypadají jako z mramoru, ale jsou vyrobené ze skleněných střepů a skleněného.

Foukané vázy na parapetu, vyrobené z roztavených zbytků skla. Jednoduchá elegance váz Lotta, která kombinuje čisté linie skla s hřejivostí jasanového dřeva, provzdušní každý interiér. Okouzlující váza Art Pastel je vyrobena z barevného skla.


Váza je vyrobena z čirého skla a tvar skleněné vázy je úzký a elegantní, takže se bude . Vysoká váza Kaktus je vyrobena z porcelánu v zelené barvě. EUR Váza sklenená Combi vysoká , cm. EUR Ružová váza z recyklovaného skla La Forma Semplice, výška cm. Výtvarník a malíř skla Jan Janecký dokázal vytvořit přesné repliky.


Tvar elegantní vázy Páv pochází ze zákresové knihy sklárny Moser kolem roku. Byt ve starém činžovním domě láká na vysoké stropy i původní výmalbu. Vázy jsou tradiční produkt z Českého křišťálu už více než 100let. Firmy - Hranaté vázy na květiny, skleněné - Česká republika. Výroba obalového a laboratorního skla , kosmetické flakonérie, skleněné.


Sklářská výroba - lazurované sklo a perokresba, malované sklo vysoká smalt, broušené, ryté, hutní. Vázy Dominiky Petrtýlové z Ateliéru skla byly vybrány do speciální expozice prodejní galerie MINT na London Design Week. Velkoobchodní odběr dárkového skla pro vás připravil skvělé podmínky.


Vysoká estetická a užitná hodnota výrobků zatratktivňují služby pro spotřebitele.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky