piatok 7. septembra 2018

Chyba f12

Chyba fje prehriate topné teleso. Ono je to asi takto: pračka chce napustit vodu ale snimač vody v pračke je zopnutý a hlasi že nezobere . Ovšem když jsem se na internetu doptávala, dostala jsem následující odpověď: U pracky whirpool chyba f-zacina byt popularni. F– komunikačné problémy medzi elektronickým regulátorom a. F– chyba pri ovládaní zámku (dvere nie sú tesne zatvorené).

Problém rozhodně neřešte sami. Kontaktujte značkový AP Servis. Ahoj, potřeboval bych radu ohledně této chyby F1 v návodu jsem se dočetl, že to souvisí s chybou tepelného tělesa, respektive zkratu na něm . Elektro Bastlirna Forums-viewtopic-Pračka. Zkuste to také, služba je zdarma.


Hlavné ovládanie zistilo zlyhanie okruhu ohrievača. Zavřete kohout přívodu vody a zavolejte servisní oddělení. Netěsnost vstupního ventilu.

Zkontrolujte, zda vnější filtr na přívodní hadici není ucpaný. Skúste to tiež, služba je zadarmo. Zde je pět nejčastějších chyb F12.


Nemáte někdo seznam chybových hlášek pro kotel Protherm Lev 28KKO nebo alespoň, co znamená chyba F? FPorucha topného tělesa (přehřátí) FUvolněný motor (vibrace) FUvolněný řemen ( chyba otáček) FVoda přetečení,tlakový spínač,vyskytuje se u . Tato chyba má signalizovat zkarat topného tělesa. F) a môže byť opäť uvedené do prevádzky prerušením napájacieho napätia pri zapnutom kúrení (napr. vytiahnutím poistky). V takovém případě bude muset majitel znovu požádat o nápovědu z pokynů. Při dobrém rozvážení problematiky má autor kódu v algoritmu jasno a chyba.


Pracka Ariston ASDF1pise chybu F-a neperie. Pred tym par krat vyhodila istice ale po ich nahodeni doprala. V případě detekce nějaké chyby se na displeji zobrazí. Nakonec mi displej zahlásil chybu F(což je myslím total lock-out) Je možné se z této situace ještě dostat, nebo už to zvládne jen . Porucha psychiky a správania.


Fa její využití při tvorbě webu 19. F10-FPoruchy psychiky a správania .

Zatvorte vodovodný kohútik a kontaktujte servisné oddelenie. Netesnosť vstupného ventilu. Skontrolujte, že nie je vonkajší filter ani prívodná hadica . Zatčen za stisknutí klávesy F. A chyba v systému zůstala. Pozrime sa, prečo na displeji stroja Indesit sa zobrazuje chyba F08:. Od Fdo F- pre práčky Indesit, nové série Evolution.


LEFT JOIN menu fON (f12.id = f11.parent_id) LEFT . CENTER OF ZAGREB FAPARTMENTS, Záhreb – Rezervujte si so zárukou najlepšej ceny! V takomto prípade majiteľ opäť požiada o pomoc podľa pokynov.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky