utorok 7. novembra 2017

Premena jednotiek hmotnosti libra kilogram

Užitočný nástroj, ktorý Vám v mobile, tabletu aj počítači prevedie jednotky hmotnosti. Fyzikálna veličina hmotnosť má značku m. Převody jednotky libra na kilogramy a zpět. Nový převod libra na kilogram.


Graf libry na kilogramy.

Nejčastější převody jednotek hmotnosti. Premeny jednotiek hmotnosti , konverzia jednotiek hmotnosti. Vložte hmotnosť( váhu) ako číslo a zvoľte jednotku z ktorej a na ktorú sa má premena vykonať. Zkratka pro množné číslo je lbs. Staré slovenské jednotky.


Hlavní jednotkou hmotnosti v soustavě SI je kilogram (kg ). Soustava SI – základní, násobné a dílčí jednotky. Vseobecne sa LBs ( libra ) pouziva na oznacenie jednotky hmotnosti , kde vlastne je 1LBs cca .

Kalkulačka převádí metrické, britské, americké a trojské jednotky hmotnosti. Jedna libra obsahuje šestnáct uncí. HMOTNOSTNÍ A OBJEMOVÉ JEDNOTKY. Bq, becquerel, Bq = jaderná přeměna za sekundu . Anglické jednotky (short). Přepočty na různé jednotky.


Jednotky hmotnosti , nahoru. Nyní přejdeme na jednotky váhy - libry ( pounds ). Jako značka libry se používá zkratka lb nebo v množném čísle lbs. Jeden kilogram je cca dvě . Palec, loket a kroky jako jednotky délky jsou toho příkladem. Porovnanie kmol, kg a m3.


Kilogram za sekundu je hmotnostný prietok homogénnej tekutiny hmotnosti kiligramu, ktorý pretečie daným . Váži s presnosťou na gram, pričom vám odváži až kg surovín. Hodnota bude převeda na všechny ostatní jednotky. ZÁKLADNÍ JEDNOTKY SI - jsou mezinárodně uznávaným standardem pro měření.


V zmysle tejto smernice zákonné meracie jednotky , ktoré sa musia používať na vyjadrenie.

Takzvané imperiální jednotky jsou – na rozdíl od našeho moderního metrického systému. Možnosť funkcie počítania kusov, hmotnosti , kontrola hmotnosti , sčítacie funkcie. Mezi další používané jednotky hmotnosti patří:. Základní jednotka hmotnosti je: kilogram … kg. U (jednotka atomové hmotnosti ), u. Libra (britský měrný systém), lbm.


Unce (britský měrný systém), ozm. Délka, Argument z nebo do. Jedná se o jednotky historické, cizokrajné či oborově specifické. Podklady pro tuto stránku laskavě poskytl Ing.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky