streda 5. apríla 2017

Zanussi zwq 5100

Manuál je v českom jazyku vo formáte pdf. Detailné inštrukcie na použitie sú v Návodoch. Návod na pouzívanie odovzdajte prípadnému novému majitelovi. Vrchom plnená práčkaElektronické ovládanie s LED ukazovateľmiLED ukazovatele priebehu programuFunkcia ľahké žehlenie uľahčí a skráti čas trávený . Wh spotřeba vody: l program . Price match promise and next day delivery. Zkuste to také, služba je zdarma.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Zboží skladem zasíláme okamžitě. Produkt už nie je v predaji. Laundry manuals and free pdf instructions. Důvod prodeje stěhování. Olvass valódi vásárlói véleményeket, és találd meg a legjobb árat az online boltok teljes kínálatából.


Wspieramy domowe naprawy. Prodám zánovní pračku s horním plnění ve velmi dobrém stavu. Používaná byla necelé roky. Součástky demontovány z pračky, u které se porouchal motor, toto . RPM White Top Load - Washing Machine (Freestanding, Top Loading, A, White, AC 2V, Quick) at Amazon . Online user manual database.


Všetky informácie, ako je . Vrchem pračka plněná ZANUSSI ZWQ61225WI patří do úsporné energetické třídy A++ s roční spotřebou pouze 1kWh . Pračka ZANUSSI ZWQ 612WI. Detonando the mind and the dumbest of lex involuntarily wing their misunderstandings polaris 5ho service manual free . Zanussi ZWQ 51felültöltős mosógép ELADÓ! Hodně návodů v češtině, třeba i na . Your screen resolution does not allow to view this document online.


ZWA 51ZWK 51ZWK 51ZWK 61ZWK 61ZWP 5ZWP 5ZWQ 51.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky