štvrtok 20. apríla 2017

Výroba štítkov

Hliník, nerez, železo, plasty. Sú odolné voči mechanickému oteru, agresívnemu prostrediu, . Výrobné štítky od kusu. Vyrábame eloxované, gravírované i leptané štítky.


Sme unikátny e-shop výrobných štítkov s ponukou pripravených foriem a zákazkovou výrobou.

Pre získanie originálneho štítku najskôr kontaktujte výrobcu alebo . Ceny plastových štítkov sú závislé od množstva a plochy. Pre informácie o cenách, vlastnostiach a termínových možnostiach výroby hliníkových štítkov nás . Podjavorínske výrobné družstvo - výroba štítkov. Sme slovenský výrobca identifikačných kovových štítkov a samolepiacich etikiet, aplikovaných hlavne v ťažkom priemyselnom odvetví ako sú . Dôležité informácie musia byť viditeľné a nezmazateľné… Samolepiace štítky so zobrazením . Z nášho e-shopu si môžete vybrať z mnohých predpipravených produktov alebo vám radi vyrobíme akýkoľvek štítok, .

Laserové gravírovačky sú výhodné pri výrobe štítkov na výrobky a pod. Mechanická gravírovačka nám umožňuje robiť rovné, šikmé alebo i oblé okraje a. Dokážeme vyrobiť kovové štítky s trvalými značkami , ktoré sú odolné voči opotrebeniu a poveternostným . Naším pôvodným zameraním bola tlač kovových a plastových štítkov technológiou. Presne organizovaná a dobre udržiavaná výroba s vysokou produktivitou. Hore Oslovenie História Kontakt.


Profesionálna tlačiareň štítkov Brother QL-8pre červeno-čiernu tlač. Efektivitu v tomto smere získate pri použití tlačiarní štítkov. Fleo - návrh, výroba kovových a plastových štítkov - Návrh a výroba kovových a plastových štítkov , samolepiacich, identifikačných, energetických štítkov.


Vás a Vašu firmu v oblasti návrhu a výroby kovových a plastových štítkov. Európsky dodávateľ papierových rezaných a vysekávaných, plastových celoobvodových a rukávových alebo tzv. Porovnajte firieWES PRINT, s. REHÁK, MODA - EVA - DIVAT - Ferdinand Nagy, IN DESIGN, s. V kategórii Popisovače štítkov nájdete produktov. Naším cieľom je dodávať štítky v čo najvyššej kvalite a čo najskôr.


Generovanie štítku pre tepelné čerpadlá vzduch-vzduch, Energy label - air.

Ponúkame Vám kompletnú ponuku zákazových štítkov , výstražných štítkov , záchranných štítkov , príkazových štítkov , elektroinštalačných štítkov , požiarnych . Rozšírili sme svoju ponuku o tlač etikiet a štítkov podľa Vašej špecifikácie, potlač. Príklady sú : potravinársky priemysel, automobilový, výroba elektroniky a . Naše firma je výrobce technických štítku , samolepek, etiket. Svým zákazníkům poskytujeme komplexní výrobní . Tlač determinačných a lokalitných štítkov je individuálna záležitosť každého entomológa. Na zakázku vyrábíme také hliníkové a plechové cedule, výrobní štítky aj. Zdrawím, bolo to tu už mnohokrát omielané.


VYBERTE SI Z PONUKY Gravírovanie štítkov a tabúl. Zakázková výroba hliníkových výrobních štítku na auta, motorky nebo stroje za skvělé ceny. Word může vytisknout jeden štítek, list identických štítků nebo sadu různých štítků. Word rozloží obsah popisků do tabulky, která je navržená tak, aby odpovídala . Ponúkame široký sortiment popisovačov štítkov značky BROTHER,.


Usilujeme sa vyhovieť všetkým požiadavkám našich zákazníkov. Z toho dôvodu sa v našej výrobnej časti nachádza široké spektrum technológií pre výrobu.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky