štvrtok 16. augusta 2018

Nárezové stroje bazar

Nový, zabalený, nárezový stroj s nepriľnavým, teflónovým nožom, ktorý umožnuje krájanie aj syrov a jemnej šunky. Predám Nározový stroj zn. Sirman, priemer noža 250mm.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů nářezový stroj. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Slovenský návod na použitie.

Zo základných a bežne používaných nárezových strojov. Zabezpečíme gastro servis a ponúkame gastro bazár. V súčasnosti je na trhu veľmi veľa modelov nárezových strojov. Aké sú ich prednosti a . Nárezový stroj GM 2RM. Poloautomatický nářezový stroj s gravitačním ukládáním plátků (bez možnosti skládání a programování).


Možnost nastavení rychlosti a ručního režimu krájení. V naší nabídce naleznete ty nejkvalitnější nářezové stroje , které jsou navrženy a sestrojeny pro profesionální používání.

Námi nabízené nářezové stroje jsou . Profesionální gravitační, vertikální a manuální nářezové stroje pro profesionální gastronomické provozy - restaurace, řeznictví, prodejny potravin, prodejny sýrů. Gastro bazar - gastrobazar. SIRMAN PALLADIO AUTOMEC 3VV NÁŘEZOVÝ STROJ GRAVITAČNÍ.


Nářezové stroje , poloautomatické gravitační, profesionální, Stroje pro. Představujeme Vám nářezové stroje 21. Tyto produkty jsou vhodné do obchodů, kde . Nářezový stroj NS 30 po celkové GO, včetně metalického laku. Ke stroji je jako příslušenství brusná souprava pro nabroušení nože a dokrajovací deska. EZNICKÝ KUTR STOLNÍ 5L nový.


Kávovary, nářezové stroje , holdomaty, konvektomaty, chladicí stoly a další. Máte-li zájem o koupi, více informací získáte na tel. Nově v nabídce centrální odsávání pro strojů včetně elektronických klapek.


PRODÁNO Velkoplošná pila, nářezové centrum HOLZHER CUT 7. Plně automatický nářezový stroj se zjednodušeným programováním, skládání plátků vertikálně nebo horizontálně do řádků, komínku a kruhu. Profesionální nářezové stroje Graef linie MASTER CERAv hliníkovém provedení se speciálním keramickým . Nabízíme gastro zařízení, nerez gastro techniku, příslušenství a gastro zboží pro vybavení profi gastro provozů.

Při výběru nářezového stroje je vždy nutno pečlivě vybrat typ . Uděláme cenu přímo pro vás. Kvalitní nářezové stroje určené pro profesionální použití. Všechny kontaktní části stroje jsou z potravinářské nerez oceli. Inzeráty - Kotouč do nářezového stroje bazar. Jsou vyrobeny z potravinářské hliníkové slitiny a nerezu.


Zejména díky vhodnému výběru dodavatelů technologií a silnému servisnímu zázemí se firma NS . Váhový bazar v kterém najdete jedině kvalitní váhy. Váhy přeskušujeme etalonovým zavažím, schváleným Č. Vhodný pro gastronomické provozy a menší prodejny. Stroje a zariadenia - bazáre v lokalite v katalógu firiem pre mamičky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky