pondelok 13. augusta 2018

Vojenske maskace vz 97

Materiál: bavlna, polyester Farba: vz. OSSR sa vyznačujú mimoriadne odolným materiálom a kvalitným spracovaním. Nohavice vzor – originálne slovenské maskáče , použité.


Originálny vojenský tovar – použitý . Slovenská armádna páperová bunda vz Mpúštna.

Ponukam vojenske oblecenie - prebytky maskace vz. LES - listnace, vo velkostiach: KR - krátky rukáv, DR - dlhý rukáv, - x kosela vz. Predám vojenské maskače vz.


Kliknite na meno a pozrite si ostatné inzeráty. Na spodku nohavíc sú gumky, ktoré slúžia na to aby ste maskáče nemuseli strkať do kanád. Vojenské nohavice vzor 97. OSSR a vyznačujú sa mimoriadne odolným materiálom a spracovaním .

Takmer rovnaký komplet,ktorý vyvinula a vyrábala firma ZEKON a. Išlo asi o predchodcu vz. Ponúkame zánovné vojenské oblečenie, prevažne maskáčové nohavice, blúzy a. Veľkosť overiť telefónom. Pridať do zoznamu želaní.


Páperka woodland - používaná. Predaj vojenského oblečenia, obuvi, zbraní a doplnkov v ARMY SHOP SK. Oblečení a obuv - maskáče , vojenské oblečení kalhoty kalhoty vz.


Kvalitné maskáče svetových značiek skladom, ktoré vydržia. Sú čisto nové, nikdy nepoužité. Olejový filtr pro SUZUKI VZ 8Marauder rok výroby -0 výrobce HIFLO nebo HART, typ HF138CObrázek filtru je ilustrativní. Použité zboží ze skladových přebytků slovenské armády. Kupim vojenske maskáče vz.


Kúpim vojenské listnaté maskáče vz. Bezplatná inzercia, maskace vz. Vyberte si z množstva ponúk.

Dopyt: odevy, vojenské maskáče , vzor , celá súprava - už pred vami poptával zákazník na AAADOPYT. Skúste to tiež, služba je zadarmo. MATERIÁL: bavlna, polyester. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle . Teď je kalhot a blůz stejnokroje vzor s béžovým i zeleným maskováním dostatek.


OS SR - WOODLAND - ZÁNOVNÁ. Predam nove nenosene vojenske Gore tex topanky 8- ky. Khaki originál vojenská čepice s kšiltem a velkým odznakem. ECWCS, termo, vzor 9 myslivost, vojenské , polní,uniforma.


Slavnostní uniforma vzor 97. Skupina je určená na predaj alebo výmenu veci OSSR: vz. V útvaroch evidovali nárast priestupkov, lebo vojaci majú stále záujem o nové maskáče. Novodobí zberači kovov často napádajú vojenské objekty a . Maskáče vz- NOVÉ originál přidej produkt k oblíbeným. FARBY V PONUKE: - príjemný, veľmi pevný a kvalitný materiál s kvalitným šitím - obľúbený typ nohavíc mladej generácie tzv.


Poverení zástupci objednávateľa – kontaktné osoby za jednotlivé vojenské útvary.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky