štvrtok 31. júla 2014

Sauna brno

Kromě 6ti druhů saun u nás najdete také relaxační bazén se slanou vodou a můžete se těšit na pravidelné podávání peelingů v našich parních lázních v ceně. V jedinečném veřejném wellness si můžete užít nejen svět saun , ale součástí jsou i termální vnitřní a venkovní bazény. V saunovém světě najdete druhů . Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Brně.


Rádi byste se trochu uvolnili, zapotili a zároveň udělali něco pro své zdraví? Co takhle zajít do sauny ?

Dvě suché finské sauny v Brně na Dobráku a na Křižíkově, oddělené potírny a bazény pro ženy a muže, výhodné ceny rezervací. SAUNOVÝ SVĚT nabízí až druhů vnitřních a venkovních saun včetně parních a Kneippových lázní. Ochladit se můžete hned několika způsoby: sprchou, . Naše finská sauna Hotelu Arte v centru Brna Vám nabízí plnohodnotnou relaxaci v moderním a klidném zázemí.


Jedná se o suchou privátní saunu s možností . Saunu si v klidu prohlédněte - jestliže pobyt v ní nepřesáhne tři minuty, nebude vám účtován. Brna s venkovním ochlazovacím bazénem. Na čepu Vás čeká Slavkovské pivo a Hradecké limonády. Na této stránce naleznete informace k realizovanému projektu rodinné sauny v Brně, materiály termoolše sukatá, kartáčovaná, prosklení, kamna HARVIA .

Poslední vstup bude min . Brno - Masarykova čtvrť. Navštivte finskou saunu v Brně. Aktuálně z našich saun v Brně. Co se právě děje, připravované akce, výhodné cenové nabídky, slevy na dlouhodobé rezervace.


Vítáme Vás na stránkách naší. Nabízíme možnost pronájmu sauny pro páry, menší či větší skupiny a také pro rodiny s dětmi, či možnost využití . Saunu s hodně luxusním výhledem si už tuto zimu užijí návštěvníci bazénu na Kraví hoře v Brně. Nabídne totiž panoramatický pohled na město . Lázeňské a relaxační centrum Rašínova: Parní lázeň, horkovzdušná i elektrická sauna a další. V přízemí vedle bazénu naleznete velmi příjemnou wellness zónu s parní lázní, infra a dvěma elektrickými saunami. Vybavená sauna pro osob s možností suchého saunování.


Velký ochlazovací bazén, komfortní. Teplo sauny nás přitahuje z několika důvodů. Výbornou volbou se ukázalo použití krátkých cca 50cm ořezaných palubek cedru.


Svatba je jedním z nejkrásnějších dnů v životě. Užijte si blahodárných účinků sauny ! Otevřeno hodin denně.

Přijďte si odpočinout do relaxačního studia Na dvorku v Brně - Slatině. WELLNESS BÖHMOVA BRNO NOVĚ OTEVŘENO od 1. Dopřejte svému tělu i duši zasloužený odpočinek ve . Sauna , masáže, whirpool, pizzerie. Privátní wellness, sauna , solárium, masáže, fitness a cvičení, kosmetika, manikúra.


Luxusní prostředí, skvělé ceny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky