pondelok 21. júla 2014

Madlo na chladničku calex

Internetový obchod Chladničky Mrazničky Úchyt dverí. Madlo chladničky BEKO, L = 2mm, orig. Držadlo dveří chladničky univerzální, rozteč 1- 1mm, barva bílá. Náhradné diely na chladničky - madlá dverí.


Do poznámky v objednávce prosím uveďte, jestli chcete madlo lednice, nebo . Rozteč otvorů pro uchycení je cm. Kvalitní a pevné provedení. Originální náhradní díly. Výklopný systém pro snadné otevírání , samo odtlačí těsnění dveří. Kovové pevné a kvalitní proveden.


Inzerát Prodám nové madla na lednici,apod. Kombinovaná chladnička LG-s automatem na napoje. Calex CBM 1platné do: 23. Pokud budete potřebovat konkrétní náhradní díl do Vaší chladničky nebo mrazničky, neváhejte nás kontaktovat.


Police do dveří, madla , skla, rošty, těsnění,dveře aj. Daewoo Electrolux Fagor Gorenje Haier. Vzhle barva, design chladničky se mohou lišit od vlastního výrobku. Dvířka otevírejte a zavírejte pouze pomocí madla. Doba dodání: dostupný do dnů.


Eurotech chladničky , Chladnička eurotech, Lacné chladničky s mrazničkou, Chladničky s. Těsnění dveří lednice whirlpool, Chladnička s. Termostat, čelo šuplíku a chladničky mrazničky. Vertikální madlo dveří chladničky s mrazničkou.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky