pondelok 21. júla 2014

Sklo kali prešov

Výroba izolačného skla , zasklievanie a montáž sklených konštrukcií: zásteny, sprchové kúty, dvere, zábradlia, krbové sklo. Kam do mesta je kultúrno-spoločenský sprievodca kultúrnymi akciami, ale aj firmami na celom území Slovenska. Certifikovaná výroba izolačných dvojskiel, ako aj všetky ostatné druhy sklenárskych prác a služieb. Sklenárstvo, sklenárenské služby, výroba - izolačné dvojsklo, trojsklo, výrobky zo. Vladimír Kaliňak - Sklo Kali.


Predaj: -zrkadlá číre, bronzové, farebné -ornamentové sklo -izolačné dvojsklo, trojsklo -číre sklo -bezpečnostné sklo CONNEX, drôtosklo -sklenársky tmel. Sklo KALI , Firmy a organizácie, Obcho Remeslá, Služby, Dom, Byt,. Hodnotenie: firma nebola hodnotená. Vrchný rozhodca: Lyach Ivan (B).


Kontaktná osoba: Lyach Ivan. Veková kategória: staršie . U subjektu neevidujeme žiadne aktuálne dlhy. Informačný portál, ktorý zobrazuje. Administration activities: invoicing, communication with . Maľovanie a zasklievanie . Prešov - Špedícia a logistika.


Sklenárske práce Maliarske a natieračské práce Sprostredkovanie obchodu a služieb Výroba jednoduchých výrobkov z kovu . Filičko predaj a výroba vína, web: www. Sklenené dvere na kaplnke zabezpečovala firma Sklo – Kali s. Telefón: +421905609068; Fax: +4210517765443 .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky