utorok 22. júla 2014

Gravirovanie na naramok

Zobrazených všetkých výsledkov. Urobte svoj šperk osobným a originálnym. Ponúkame Vám gravírovanie šperkov podľa Vašej požiadavky. Gravírujeme náramky , prstene, prívesky.


Swarovski kryštálom, zirkónom a kožené náramky.

Stainless Steel 316L, kožené náramky a bižutéria. Zlaté náramky dámske, pre ženy, zlaté náramky a ďaľšie zlaté šperky skladom. Vhodný na gravírovanie 12. Zlatý elegantný náramok z bieleho zlata mm.


Pánsky náramok s platničkou. Roztomilý náramok , ktorý bude jedinečným darčekom. Ozdobou je krásny delfínik z bieleho zlata a obdĺžniková platnička, ktorá je vhodná na gravírovanie mena .

Image may contain: jewelry. Módny náramok Celli Bracelet vyrobený ručne s láskou. Objednajte ešte dnes a doručíme už zajtra! Buďte výnimoční s BeWooden!


Detský náramok s platničkou bude tým správnym darčekom. Kožený náramok s platničkou z chirurgickej ocele Farba: hnedá Rozmery. V objednávkovom formulári v okne KOMENTÁR uveďte text na gravírovanie i presné umiestnenie. Oceľové náramky s gravírom, náramky z chirurgickej ocele. Laserové gravírovanie , gravírovanie textu naspodok náramku.


Materiál, chirurgická oceľ. Možnosť gravírovania, ANO. Povrchová úprava, lesklá.


Saténovo-matný povrch nerezovej známky a gravírovanie na náramku zachová Vaše dôležité údaje potrebné pri bezprostrednom ohrození života všade a za . Originálnym darčekom, bude detský náramok dekorovaný platničkou, ktorá je vhodná na vygravírovanie mena alebo dátumu len u nás zdarma. Tento produkt již není v prodeji .

Celková dĺžka náramku je variabilná od . Pravidlá rodiny Laserový výsek a gravírovanie € 190. Kvalitný a originálny náramok. Silikónový USB náramok pre mobilný prenos dát na smartfóny, tablety alebo počítače s koncovkou 2vpre Android a iOS.


Spôsob potlače gravírovanie. Zlatý detský náramok s lienkou a platničkou na gravírovanie. Môžete si zvoliť čokoľvek, čo si prajete mat na . Náramok ODIN (Striebro925). Zlatý náramok pre chlapca s platničkou na gravírovanie zo žltého karátového zlata. Vyrábame – kožené náramky , vlasové sponky, darčekové krabičky aj pod.


V náramku sa striedajú lesklé a matné časti a zapína sa na karabínku. Fashion náramok so srdcom. Veľmi pekný náramok zo žltého karátového zlata váži gramov a meria 21cm. Priemer náramku : cm.


V cene náramku je gravír textu podľa Vášho návrhu. V textovom poli uveďte text na gravírovanie a jeho presné umiestnenie. Typ fontu si môžete vybrať v záložke. V prípade akýchkoľvek otázok nás .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky