pondelok 18. augusta 2014

Ako dat dole tvrdene sklo

Jak jde doma sundat tvrzené sklo z mobilu? Jít do servisu se mi nevyplatí, cena skoro převýší . Jen musíte dát pozor na roh, který zvedáte aby jste ho neohnuli. Dnes som si nalepila ochranne tvrdene sklo ale žial bohu som si ho nalepila zle a chcela by . Zdravim mam dotaz mam telefon CubeG5a dokoupil jsem k tomu extra ochranne sklo jestli to ochranne sklo pujde odstanit aniz bych . S horkovzdušnou pistolí bych na to raději nechodil, ta moje dovede 650°C, to by telefon nemusel vydržet.


Udělit odpovědi palec 1 . Pokiaľ chceš mať aj ty tvrdené sklo na displeji bez akejkoľvek bubliny, rozhodne vyskúšaj tento jednoduchý, no užitočný lifehack. Chýba: dole Tvrzené sklo - Huawei P- Huawei PDiskuze na HuaFan. Mobilní telefony › Huawei P V pamäti Preložiť túto stránku Tvrzené sklo - Huawei P8. A skúsil nalepiť tvrdené sklo. V kazdom pripade sa sklo da dat dole , poriedne umyt a nalepit znova.


Připravily jsme návod jak nalepit ochranné sklo na displej telefonu, doporučujeme si návod přečíst předem. Nalepení skla není složité, ale je dobré provést . Sundávání a lepení tvrzeného skla telefonu. Odlepení ochranné fólie StarkGlass. Ochranné tvrdené sklá kúpite aj v našom eshope na.


MSC Diamond HybridGlass - Temperované tvrdené sklo (sklenená fólia) na celý displej pre Honor Lite - číre a iné príslušenstvo pre Váš mobilný telefón. Fólie na displej je podle mě ideální, protože je tenčí než sklo. Dále zaručuje úplnou čirost skla a potřebnou nano ochranu.


Ano, da sa dat dole a po ocisteni opat „nalepit“. Mám nový mobil asi dva měsíce a ochranné sklo už nám druhé. OKAY patrí medzi TOP 3európskych internetových predajcov.


Popis produktu: Prídavné tvrdené sklo k ochrane dotykového displeja. Je krát odolnejší ako samotný displej, ponúka jednoduchú inštaláciu bez vzduchových . Obrazovka každého modulu gadget potrebuje ochranu. To umožní, aby to vyzeralo . Ak preferujete možnosť byť stále online, určite oceníte naše data paušály.


Ukrývajú v sebe štedré množstvá dát , pričom volania a SMS sa v prípade núdze dajú . Slovenské futbalové ligy, aktuálne športové správy z futbalových zápasov slovenského futbalu. Slovenská reprezentácia a najvyššia futbalová liga - Fortuna liga.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky