pondelok 25. augusta 2014

Krycia plachta na drevo

POUŽITIE - zakrytie dreva , stavebnýc. Plachta je použiteľná aj ako prodložka . Táto plachta je ideálna na zakrytie dreva. Krycie plachty s kovovými okami sa používajú pre zakrývanie prístreškov, . Stavebné fólie a plachty nákup a rezervácia v OBI.

OBI online a vo Vašej OBI predajni! Našimi krycími plachtami . V našej ponuke nájdete krycie plachty , celty a autoplachty, ktoré sa hodia. Zakryvacia zakrývacia plachta s kovovými okami alebo ináč krycia plachta - celta,.


Zakrývacia plachta - krycie plachty - celta. Profi plachta z PE, obojstranne laminovaná, nehrdzavejúce oká každý meter po obvode, odolná voči UV žiareniu. Od tých najmenších 2xktoré slúžia na zakrytie napríklad dreva , alebo bazéna, až po . Nákup bez rizika: dní na vrátenie.

Krycia plachta a flís: doručenie domov alebo na predajňu. Pevná ochranná plachta zakrývacia na drevo a iné tovary. Použiť ich môžete napríklad ako plachtu na drevo , plachtu na záhradný nábytok, kryciu plachtu na poľnohospodárske účely, krycia plachta na bazén, plachta na . Kovové oká po 1m Farba- modrá. Nepremokavá plachta vhodná na zakrývanie aút , palivového dreva rôznych strojov a podobne. Ochrana stavebného materiálu a strojov pri nepriaznivom počasí, opakovane použiteľná ako ochrana povrchov pred znečistením.


Polyetylenová plachta s . Počas dažďov ochránia tovar, drevo alebo záhradku. Ponukam na predaj zahradne plachty folie na zakrytie na altanok plachty ce. Kryt palivové drevo môže byť strešných škridiel na okraji prekrývajúce reťazca spolu nekonečné. Jedna časť je pripojená k susednému. Celty alebo krycie plachty sa používajú pri zakrývaní záhradky,auta,úrody, dreva , deravej strechy.


Odolné proti premoknutiu. Celta vydrží vysoké napätie. PP-ažurové 60x110cm nosnosť 50kg 100ks ks = 2€. Vrecia sú pevné, nenaťahujú sa. Vhodné na zemiaky, drevo atď.

Netkané textílie proti prerastajúcej burine a krycie plachty na všestranné použitie. Fantastická online ponuka! Overení výrobcovia, široký výber, rôzne farby, rozmery aj tvary. Vďaka zakrývacím plachtám od . Ihneď k odoslaniu, u vás už . Použitie: na zakrývanie proti slnku, vetru, dažďu, ochrana dreva , nábytku či . Rozmery: 4xmUPOZORNENIE ! Uvedený rozmer je počítaný z množstva plachtoviny v . Luxol farba na okná je vrchná krycia syntetická farba určená na nátery dreva a drevených.


Nepremokavá zosilnená krycia plachta. Intex pro bazény Easy Set prům. Univerzálna krycia plachta je určená pre krytie materiálu, napríklad dreva.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky