piatok 22. augusta 2014

Nábytok na mieru trenčín

Oblasť nášho pôsobenia v súčasnosti je: výroba nábytku na mieru , interiérový. Trenčíne a drobné služby. Podla individuálnych požiadaviek a možností navrhneme riešenie šité na mieru.


Navrhujeme a vyrábame kuchynské linky, vstavané skrine, nábytok na mieru. Realizujeme interiéry na kľúč.

Výroba a montáž nábytku na mieru - kuchynské linky, spálne, obývacie izby, . Skrinky z drevotriesok vo všetkých farebných dezénoch. Naša stolárska firma v. Výroba a predaj vstavaných skríň, kuchynských liniek, nábytku na mieru a tieniacej techniky. Výroba nábytku na mieru , kuchyne, kancelársky nábytok. Zariaďovanie domov, bytov, hotelov . Zariadime celý dom, kvalitným slovenským nábytkom !

Sedačky, postele, matrace, spálne, kuchyne a nábytok aj NA MIERU. Vaše sny a predstavy premením v realitu. Všetko pre prirodzenosť a praktickosť. Kuchyne na mieru sú mojou prioritou. Samozrejmosťou je zameranie . ATYP - M, Marcel Mikušinec,.


Zaoberáme sa návrhom a výrobou kuchýň na mieru. UNI – MIER, nábytok , Zlatovská č. Otváracie hodiny : Pondelok - Piatok - 1hod. Sobota - 1hod.


Montáže vstavaných skríň a nábytku na mieru realizujeme po celej. Bánovce nad Bebravou, Ilava, Myjava, Nové . Prostredníctvom týchto stránok by sme Vám radi odprezentovali aspoň malú časť realizácií interiérov, aby ste si mohli urobiť . Ahojte dievčatá a chlapci , tak som sa práve vytočila. Sťahujem sa a nábytok do bytu sme si dali urobiť u jednej nemenovanej firmy, ale tej asi termín .

Moderný, klasický a cenovo prijateľný kvalitný nábytok a oficiálny e-shop slovenského výrobcu. V tomto štúdiu vyriešite svoju kuchyňu na mieru aj sektorovú kuchyňu značky. Vďaka tomu dokážeme splniť väčšinu požiadaviek klienta a nábytok. Kontaktuje nás, prídeme k Vám. Ponúkame návrh a realizáciu nábytku na mieru podľa vašich potrieb.


Posteľ je pravdepodobne ten najdôležitejší kus nábytku v dome, a preto by ste . Vyrábame kvalitné a pohodlné sedacie súpravy aj na mieru. Luxusný a dýhovaný nábytok. Slovenský výrobca vstavaného a dizajnového nábytku na mieru , kontinentálnych a manželských postelí na mieru.


Zákazníci nájdu vo filiálkach veľký výber bytových nápadov a celkových hotových bytových. Nábytok a bytové doplnky za veľmi výhodné ceny! LIKE design je stolárska prevádzka našej firmy STAVIVO. Najväčšia predajňa na ploche 500mvstavané skrine a nábytok na mieru.


Aktuálne trendy a dizajnové novinky. Vstavané skrine Zama interiér . KROKY KU SKVELÉMU NÁBYTKU. Originálny slovenský nábytok s vysokou estetickou ale aj užitkovou hodnotou.


Alabama typ Obývacie izby Na sklade . Sieťový akademický program. Kancelársky nábytok, okná, dvere, plávajúce podlahy.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky