streda 11. februára 2015

Časopis nový čas pre ženy

V najnovšom čísle Nového Času pre ženy nájdete: - Móda: Obujte sa do jesene! Vedľa pohovky má svoju zbierku časopisov o varení. Móda, sex a vzťahy, poradne, recepty, módna polícia, rodina, zdravie, krása.


Zaujíma vás krása, móda, životný štýl, vzťahy, recepty, témy o domácnosti a rodine? Najpredávanejší ženský týždenník na Slovensku, časopis Nový Čas pre ženy , prináša svojim čitateľkám obľúbené rady do kuchyne i domácnosti, skutočné . Najčerstvejšie informácie si prečítate online na titulke Čas.

Tieto nenápadné semiačka dokážu neuveriteľné veci. Ak ste ich doteraz nejedli, ihneď to napravte, . Stránky, ktoré sa páčia tejto stránke. Highlights info row image. Stále si môžete kúpiť filetovací nôž z č. FOTO ženy zo supermarketu baví internet: Pozrite sa na tie nohy, to naozaj prišla nahá? Takto by mal vyzerať nový líder najsilnejšej strany.


Ak by nešlo len o poistku názvu, rodina Nového Času by sa rozšírila na šesť titulov.

Predstaviť by si vedel najmä novinky na poli špecializovaných časopisov. Leto s nami: ○ Môže letný flirt prerásť v trvalý vzťah? Zábavný test: Aká kytica sa vám páči? Veľká krížovka navyše o skvelé ceny. Anglii online – obchod halusky.


V rámci významného jubilea predstaví časopis nový dizajn titulky, prémiovejší papier obálky, nové sýte. Sloví normálne a obyčajné nie sú veci, ktoré by si ktokoľvek spojil s. Mladá žena sa zaviazala slúžiť Bohu, potom radikálne zmenila názor. Z francúzskej ligy ho vykopli: Je toto nový tréner Realu Madrid?


Zameranie:DÁMSKE ČASOPISY , RODINA. Periodicita:mesačníkJazyk: . Obsahové zameranie: časopis pre ženy, gastronómia, recepty typológia. Názov regionálneho alebo. Medzi týždenníkmi je najčítanejší Plus dní s a druhý je Život s čítanosťou a prvú trojicu uzatvára Nový Čas pre ženy s. Už po piatich mesiacoch sa týždenník Nový Čas pre ženy stal jasným. Práve ony totiž určujú obsah, čiže časopis píše to, čo si želajú a tým aj . Líder medzi ženskými týždenníkmi Nový Čas pre Ženy oslávil pred pár týždňami už 15.


Predchádzajúci Nasledujúci.

Vážení čitatelia, archív tlačeného vydania novín denníka SME je momentálne nedostupný. Pripravujeme pre vás modernejší a pohodlnejší spôsob listovania v. Najčítanejší denník je naďalej Nový Čas, týždenník Plus dní. Markíza - spoločenský týždenník a Nový Čas pre ženy.


EMMA, ELLE a Báječná žena) a uskutočnili sme. Nasleduje Slovenka, Eurotelevízia a . Nový čas pre ženy , ako reakcia na vysoký záujem o .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky