nedeľa 8. februára 2015

Krájač zeleniny elektricky

Bohatý výber elektrických strúhadiel značiek ECG, Moulinex , Philips, Tefal. Po stlačení tlačidla strúhajú, drvia, melú aj sekajú napr. Je vhodný na sekanie ovocia, zeleniny , mäsa a. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače , alebo sekáčiky. Videoprezentácia multifunkčného krájača Moulinex Fresh Expres DJ756G35.


Tefal MB756Gstrúhač elektrický.

V tejto kategórii vám ponúkame profesionálne zariadenie na spracovanie potravín, ako je napríklad krájač na ovocie a zeleninu ,. Predám nepoužité nevybalené elektrické strúhadlo- krájač na ovocie, zeleninu. Krájače ovocia a zeleniny. KRÁJAČ A STRÚHADLO NA OVOCIE A ZELENINU.


Elektrický krájač zeleniny Robot Coupe CL50E, resp. DELIMANO JOY ELEKTRICKY SEKACIK. Pri použití dosiahnete efektné a dekoratívne okrúhle tvary zeleniny.


Jednotlivé modely majú inú hrúbku rezu. Prístroj pomocou – tich nadstavcov umožňuje ovocie a .

Mám doma rôzne strúhadlá na zeleninu ale nevyhovujú mi. Prosím poraďte mi nejaký elektrický krájač zeleniny (mrkva, zeler, cvikla a pod.). Zo skúseností môžeme povedať, že hoci sú sekáčiky a krájače menšie ako. Sekali sme ovocie, zeleninu , olejnaté semená, robili sme výborné . O samotné krájanie sa stará nerezový odnímateľný krájací kotúč s priemerom 170 . Má množstvo nástavcov pre rýchle nakrájanie rôznych drukov zeleniny.


Dostala som darom no nevyužijem. Tento spotrebič slúži na spracovanie ovocia a zeleniny a je určený iba pre použitie v domácnosti. Profesionálny elektrický krájač zeleniny Kitchen Line.


Ideálny pre ľahké krájanie veľkého množstva zeleniny je ideálny pre malú a veľkú gastronómiu. Predam krajac zeleniny , spiralovite krajanie. Aký elektrický krájač na chleba, mäso alebo zeleninu ? Ktorý krájač potravín zvládne citlivé rezy?


Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač varených. Strúhaním ovocia i zeleniny rozumieme rozdrobovanie na menšie . Príslušenstvo: x krájací disk Ea E10. Samostatná čepeľ - vhodná pre sekanie byliniek, cesnaku, korenia, čili papričiek aj čokolády.


Dvojitá čepeľ - vhodná na sekanie orieškov, zeleniny , cibule a syra . Pozorne si prečítajte všetky pokyny a uschovajte si ich na bezpečnom mieste.

Postupujte presne podľa pokynov pre správne použitie. Zařízení Philips SaladMaker dokáže zeleninu , sýr či salám krájet na plátky, na jemné proužky nebo nasekat přímo do salátové mísy, hrnce nebo pánve Wok. U nás nájdeš kvalitné elektro a dizajnový nábytok presne podľa svojich predstáv. Nakupuj tam, kde je to OKAY.


Predám používaný plne funkčný elektrický krájač v pôvodnej škatuli s doplnkami.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky