piatok 20. februára 2015

Diamantový kotúč 350

Priemer kotúča: 3mm Max. Najväčší diamantový kotúč pre stolové pily na tvrdú keramiku, určený pre mokrý rez. Vysoká životnosť, rezy do všetkých druhov betónu, vrátane armovaného. DPH: € s DPH: €. Diamantový rezací kotúč Bosch Expert for Concrete.


Excelentne rýchly rez pre všetky stavebné materiáli, najmä kde sú potrebné čisté rezné hrany bez vyštrbenia - vďaka uzavretému kruhovému segmentu . Do železobetónu a do muriva vďaka zlepšenej kvalite diamantov a veľkosti . Tento kotúč ponúka lepšie a rýchlejšie rezanie vo všetkých materiáloch! Doprava kuriérom zdarma nad € Objednajte si tovar v hodnote . Navštívte Fabory a nakúpte kvalitné produkty v kategórii Otočné stredy. GRAPHITE diamantový kotúč segmentovaný vďaka segmentom zváraných laserom je ideálny . DIAMANTOVÝ KOTÚČ DT 3U EXTRA. Otvorený segment na kotúči , s priebežne laserom navarený. Univerzálne použiteľný na betón a asfalt pri rezaní na sucho i na mokro.


Na použitie do motorových . Záručný a pozáručný servis. Konkrétny diamantový kotúč si zvoľte podľa typu materiálu. O vyššiu rýchlosť v porovnaní s konkurenciou a predchádzajúcim kotúčom pri zachovaní vynikajúcej životnosti.


ZARADENIE: HUSQVARNA STAVEBNÁ TECHNIKA diamantové kotúče pre uhlové brúsky. Kotúč, ktorý udáva nové merítko v diamantovej technológii. HEGER profesionální kvalitní německý diamantový kotouč pro univerzální řezání všech málo abrazivních stavebních materiálů. Diamatový kotúč špeciálne určený na rezanie tehly a porothermu.


Adaptéry na brúsky- využitie hlavne na leštenie rúr a brúsenie rúr. Vaša brúska a náš adaptér- rýchlo a precízne opracuje spoje, zvary, plochy a vŕta presné . A (mm) 3priemer stredu B (mm) 2hrúbka kotúča (mm) výška segmentu H (mm) max. Made in Germany laserové zváranie Ø 3mm aplikácia: prírodný a umelý kameň, . MATRIX 350mm pre pílu DA44. Kvalitný univerzálny kotúč s ukladaným segmentom na mokrý aj suchý rez. Motor, rozvody, tesnenia, oleje.


Kotouče pro suché řezání široké škály materiálů. Použití: litina, beton, plast, asfaltové šindele, . Ponúkame vám široký sortiment kotúčov. Kúpite u nás brúsny, lamelový, diamantový , leštiaci, rezný aj pílový kotúč a veľa iného.


Na rezanie keramiky, škridly, gresu. Niekoľko rá ako si vybrať čo najvhodnejší diamantový rezný kotúč Kvalitu diamantového kotúča určuje.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky