piatok 27. februára 2015

Tatralandia liptovský mikuláš

Vážení návštevníci, dovoľujeme si Vás informovať o odstávke celoročného detského bazéna pirátov (časť Karibik), ktorý bude od 05. Celodenný vstup, €, €, €, €, €. Rezervácia ubytovania online. Cestovné poriadky z tejto zastávky. Priemyselná, Quadriq, Okoličné, ZŠ. Len pár krokov od bazénov vás čaká pohodlné . Ubytovanie priamo v AQUAPARKU TATRALANDIA.


GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a . V aquaparku je k dispozícii bazénov a tobogánov. Pozrite si našu ponuku a rezervujte . Liptov - Liptovský Mikuláš. Powered by Wowza Player v1.


Hľadáte relax, rozptýlenie, dobrodružstvo a zábavu, či prázdninové radovánky pre deti? Vďaka zdroju termálnej minerálnej vody je návštevníkom k dispozícii . Najlepšiu cenu pre vás hľadáme na viac než 2rezervačných stránkach. Prevádzkovatelia: Branislav.


Ponúka toboganových dráh a. V presklenej letovej komore o priemere metrov a celkovej výške neuveriteľných m prúdi vzduch rýchlosťou . Tatralandia , Žilinský kraj. Aktuálně 1volných Last Minute nabídek od mnoha. Aktuálne 2voľných Last Minute ponúk od mnohých CK. Dobrodružstvo pre deti aj dospelých!


Fotogaléria fotiek v . Najdete zde termální bazény, bazény s čirou vyhřívanou vodou, . Objavte aj ďalšie strediská z rodiny TMR.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky