piatok 1. júla 2016

Plienky pampers premium care 4

Pampers Premium Care Mesačné balenie, 168ks. Maxi (1ks) – mesačné balenie - Detské. Premium Care sú naše najlepšie plienky s 5hviezdičkovou ochranou pokožky, ktoré poskytujú . Balenie obsahuje mesačnú zásobu 1ks v top kvalite pre citlivé . VEĽKÉ PRECENENIE PLIENOK PAMPERS - TERAZ NAJNIŽŠIE NA TRHU SO ZÁRUKOU VRÁTENIA PEŇAZÍ!


PAMPERS Premium Care MAXI 1ks (8-kg) MESAČNÁ ZÁSOBA. Teraz vypije ledva 2ml caju a uz 4. Nie je to pritom tým, že by mu boli plienky malé, veľkosť je od 9. Ahoj mamičky,aké máte skúsenosti s plienkami pampers ? Plienky sú univerzálne, pre chlapcov aj dievčatá. Myslím konkrétne na tú bielu edíciu premium care a zelenú active baby. Samotná plienka je neuveriteľne tenká a vďaka speciálně upravenému tvaru je . Najlacnejšie plienky pampers , dostupné so zľavou v najväčších slovenských. Vďaka indikátoru vlhkosti.


Počet kusov v balení: 66. Na vynovené plienky známej značky sa valí jedna kritika za druhou. Povrch pripomína čistú bavlnu. Majú špeciálnu povrchovú . Ideálna ochrana pokožky. Hodvábne hebké a okamžite suché . Absorpčne kanáliky spoľahlivo a rýchlo odvedú a .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky