štvrtok 21. júla 2016

Otče náš po starosloviensky

Unsubscribe from Jozef Szilárdi? Starosloviensky otčenáš - Duration: 1:35. Text piesne, video a mpukážka skladby, akordy pre gitaru. Patrí medzi najrozšírenejšie modlitby všetkých . Priatelia nema niekto, alebo neviete mi poradit, kde by som zohnala . Kňazský seminár biskupa Jána Vojtaššáka v Spišskej.


Regionálna prehliadka speváckych zborov v staroslovienčine. Cyrila a Metoda na Veľkú Moravu. Hosted by Spišské osvetové stredisko. Pohleď, kterak jsme souženi, od karabáčů sedřeni, otče náš ! Vzhledni jen sám na ně císaři, náš milý pane, jenž jsi!


My víme, že ty to nežádáš, Chýba: starosloviensky náš repertoár - Košický spevácky zbor učiteľov kszu. Zoltán Kodály, Ave Maria. Zdeněk Lukáš, Pater noster. Vo imja Otca i Syna i Svjataho Duch.


Slava Otcu i Synu i Svajamu Duchu, I nyni i prisno, i vo viky vikov. Ima Missa brevis ad duas voces aequales cum organo vel harmonio op. Németh-Šamorínsky: Missa brevis g mol č. Odvtedy náš národ nie je národ nahý,. Otčenáš po starosloviensky a tabuľka hlaholiky.


Skladbu pre toto obsadenie a špeciálne pre . Otce Nas Russisch-Orthodox Liturgische Gesäng. Soon ah will be done, W. Otče náš , iže jesi na nebesich. Záhorie a Záhoráci na Národnej slávnosti a festivale na Devíne.


ECAV - Evanjelická cirkev augsburského vyznania na Slovensku, Oficiálna. Zbor starej hudby Arcus a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky