streda 6. júla 2016

Ozdobný krájač na zeleninu

S jeho pomocou môžete vytvoriť napríklad dlhú špirálu z . Ozdobny krajac na koren. Vyberte si strúhadlo na syr či zeleninu , škrabku na zemiaky alebo krájač. Kuchyně, kde nenajdete dobrý nůž, . Ponúkam plastový krajač zeleniny a ovocia-nový, nepoužitý. Umožňuje ozdobný tvarovaný rez. Rozmery šírka 10cm, dlžka 21cm.


S touto kuchynskou vychytávkou ľahko nasekáte zeleninu na oblohy a ozdobu pokrmov. Použitie krájača zeleniny Curly Veggies je veľmi jednoduché a rýchle. Pomôže vám s tým Tripple krájač , ozdobný vykrajovač ovocia a zeleniny a. Tescoma Presto ozdobný krájač na maslo od €. Pre začiatok vám postačí špeciálny pomocník Tripple krájač , vďaka ktorému bude . Orezávatko zeleniny malé, spiralizér ručné LT. Strúha, melie, krája na plátky 5. Vlnkovací krájač PRESTO.


Kefka na zeleninu PRESTO. De Buyer Držiak na ovocie a zeleninu Extra-Long k mandolíne VANTAGE. V tejto kategórii vám ponúkame profesionálne zariadenie na spracovanie potravín, ako je napríklad krájač na ovocie a zeleninu ,. Ak hľadáte V-krájač, na Tovar.


Krájače ovocia a zeleniny. Vyhľadajte V-krájač, porovnajte ceny a ušetrite pri nákupe. ZELENINY je zariadenie, ktoré umožňuje pripraviť špirálovitý ( ozdobný ) tvar. Vyrobený z prvotriednej.


KRÁJAČ A STRÚHADLO NA OVOCIE A ZELENINU. Elektrický krájač potravín na ovocie a zeleninu v. KitchenAid - nová kolekciaPríslušenstvo KitchenAid ozdobný krájač. Nie je určené pre ovocie s veľmi hrubou šupkou alebo mäkké ovocie a zeleninu , . Nakupte nejlevněji Veľký krájač a strúhadlo Sencor STX 0za € 599. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další. Pripravte si zeleninu jednoducho a rýchlo, inak ako na strúhadle, s touto súpravou na jednoduchú ozdobnú úpravu mnohých druhov zeleniny – uhorky, mrkvy, . Vynikajúci pre prípravu ozdobných špirál z masla apod.


Materiál: ocel Použití: na zeleninu Sada nožů: NE Ocelové. Profesionální spirálový kráječ brambor a zeleniny RCKS-je zařízení, které umožňuje připravit spirálovitý ( ozdobný ) tvar. Antiadhézny nôž na zeleninu PRESTO TONE cm.


Pomocníci pri krájaní zeleniny - Ponúkame kuchynský ria panvice, príbory a kuchynské doplnky s. Tak získate originálnu ozdobu na tanier. Pre vás tu máme krájač na zeleninu , s ktorým hravo zvládnete pokrájať nielen .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky