piatok 8. júla 2016

Predam plastove bednicky

Dobrý deň predám plastové bedničky na mäso sú v top v stave dajú sa zložiť. Sú vhodné napríklad na zeleninu. Bezplatná inzercia, debnicka bednicka predaj a inzercia. Prodám stohovatelné plastové přepravky děrované, včetně dna, pro ovoce a zeleninu. Vnější rozměry: 600x400x2nosnost 15kg po 89Kč.


Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů přepravky plastové. Zvoľte si čas závozu debničky vyberte si z ponuky našich termínov doručenia. Objednajte si debničku už hodín pred doručením! DARUJEM ZA ODVOZ plastove bednicky cca kusov. Rozmery dlzka 60cm sirka 40cm hlbka 25cm.


Nosnost jednej bednicky je cc. Kúpite alebo predáte Náradie a nástroje? Vhodne aj na uschovu ovocia,orechov aj ich . Predam plastove debnicky ,velmi pevne. Aktualizovaný pred dňami.


IBC kontajnery, NOVÉ od 1€ s. Find this Pin and more on Chalupa by . Predám hrané lego duplo bednicky. Bedničky na ovocie a na zeleninu, drevené aj plastové bedničky na praktické. Plastová nádrž na vodu Rhin zelená, 3L.


Ponúkam na predaj : Prepravky, sú v dobrom stave, masívne, vhodné na. Vymenené plastové okno, dvere, plávajúca podlaha, kúpeľňové . Iba osobný odber, neposielam. Sú to hlavne malé, stredné a veľké firmy s. Najlepší výber, poradenstvo, predaj , montáž, servis.


Prodám hejkala od InvisibleGear v univerzálním maskováním. Sháním muniční hermetické vojenské bedničky M2Ana uložení střeliva 62x39mm. Farmársky predaj s donáškou.


Tento rok je naozaj SUPER, SUPER SLADKÉ.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky