štvrtok 8. februára 2018

Krájač na zeleninové špagety

Veggetti - krájač pre zeleninové špagety. Originálny zeleninový krájač pre dokonalé umenie na tanieri ako od profesionálneho šéfkuchára. Tento krájač je určený na krájanie rovnakých kusov zeleniny ako je pór, cibuľa,. Připravte si originálně vypadají saláty, chutné a zdravé zeleninové špagety.


Skvele sa hodí na cuketu, mrkvu, repu, okrúhlice, uhorky a pod. Zľava : Doprajte pôžitok nielen vašim chuťovým pohárikom ale aj očiam.

Praktický špirálový krájač na zeleninové špagety vyčarí z vášho obyčajného . Deluxe: Pripravte si originálne vyzerajú šaláty, chutné a zdravé zeleninové špagety alebo zábavné špirálové ozdoby. Zaradenie: spracovanie ovocia a zeleniny. Dĺžka záruky (v rokoch): 3. Strúhadlá, krájače , špiralizéry Tescoma Tefal LODOS Microplane a ďalšie.


Tento spiralizér (niekedy nazívaní spirulizér na špagety , špagetovač) je perfektný doplnok do vašej kuchyne na výrobu rezancov a špagiet zo zeleniny alebo . Univerzálny krájač a krájač na krájanie tenkých prúžkov Julienne: na špagety zo zeleniny a iné kreácie. Lievikový nadstavec na ochranu prstov: je možné .

Vám pomôže premeniť zeleninu a ovocie na atraktívne a chutné pokrmy. Ak máte deti, ovocné a zeleninové špirály sú skvelým spôsobom, ako ich presvedčíte,. Krásne nakrájate zeleninu i ovocie, vyrobíte raw cuketové špagety , šaláty budú vyzerať skvele. Vytvorili sme pre vás tento krájač , aby ste si užili kulinárske kúzlo priamo doma vo svojej kuchyni.


Fantastické zeleninové špagety , pôsobivé polievky či luxusné. Ideálny pomocník pre každú kreatívnu gazdinú. Doslova v okamihu vykúzlite nekonečne dlhé prúžky zeleniny. Z každej strany má rozdielnu hrúbku . Je to krájač špirálok, ktorý dokáže premeniť zeleninu alebo ovocie na. Vytvarujte zeleninové špagety či ovocné rezance, ktoré potom môžete použiť ako dekoráciu taniera alebo ich uvariť a podávať ako zdravú alternatívu . Použitie: Špirálu krájača našróbujeme napr.


HiPP BIO Špagety v boloňské omáčce 6x190g. Zeleninové příkrmy jsou ideální pro začátek s příkrmy od ukončeného 4. Porovnání cen elektricky krajac na zeleninove spagety , srovnání cen elektricky krajac na zeleninove spagety na portálu HLEDEJCENY. Dokáže zeleninu krájať na rôzne tvary podľa zvoleného nadstavca: široké rezance, tagliatelle alebo špagety.


Vegitrim krájač zeleniny vám pomôže pri príprave zdravej variácie . Elektrický špirálový krájač.

Díky tomuto úžasnému kráječi si vše toto můžete . S nástavcami na tenké zeleninové špagety presvedčíte i Vaše deti na chutnú zeleninu. Krájač zeleniny a cibule CHOPPER. Kuchynské doplnky Obsah balenia: - 1ks Špirálový.


Výherca získava krájač Brava v hodnote 2€. Dokonalé zeleninové špagety , zemiakové špirály či pestré šaláty pripraví za zlomok času. Väčšina špiralizérov patrí k. POPIS Špirálový krájač z kolekcie Specialty od výrobcu Microplane. Predám úplne nový spirálový krájač zeleniny.


Praktický pomocník pre prípravu RAW stravy – príprava zeleninových rezancov a špagiet. Bohatý výběr elektrických struhadel značek ECG, Moulinex, Philips, Tefal a další. S týmto malým pomocníkom budete mať ovocie a zeleninu v najlepšej forme v každom okamihu-v minúte vykúzlite zeleninovej špagety , prstence, plátky alebo . Pomocou naostrených oceľových nožov vytvoríte fantastické zeleninové špagety , pôsobivé.


Kráječ na jemné i hrubé strouhání a plátkování zeleniny , ovoce, ořechů,. Kráječ pro krájení cibule, zeleniny , ovoce, ořechů, čokolády, čepel nerez ocel,. V kategórii mlynčeky a krájače nájdete mlynčeky vhodné na kávu, mlynčeky na mäso, mlynčeky na soľ a korenie, multikrájače, elektrické krájače , alebo sekáčiky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky