streda 7. februára 2018

Logicke hry

V zbierke našich najnovších logických hier si otestujete, ako vám to myslí. Na výber máte rôzne žánre od mahjongu až po klasické solitaire. Free Souls je akčná logická hra , v ktorej budete mať za úlohu oslobodiť všetky duše uväznené vo flašiach. K dispozícii budete mať zbraň s obmedzeným počtom . Zahrajte si logické hry na WebGames.


Všetko online a zadarmo.

Hrajte nekonečné množstvo logických hier a hádaniek. Vzhledem k tomu, že vychází opakovaně, byť pod různými názvy, není třeba se obávat experimentů. Abstraktní hry jsou velmi specifická kategorie společenských her, zpravidla pro dva hráče. Hráči hru ovlivňují pouze svou promyšlenou taktikou, předvídavostí a. Zábavná logická hra pro všechny věkové kategorie.


Klasická hra známá již z operačního systému Windows 3. Logická hra s fantaskním designem. Tyto hry většinou nemívají silně zvýrazněné téma, ale .

Vývoj hry stál jako celovečerní film, dělalo nás na tom pět a jsme vyčerpaní a přepracovaní, říká zakladatel studia Amanita Design Jakub Dvorský,. Společenské hry, deskové hry, hlavolamy, rodinné hry, . Jako je pro tělo důležitá správně vyrovnaná strava, tak i pro mozek je důležitý správně vyrovnaný přísun činností. Spoločenské hry ktoré potrápia a poriadne otestujú vašu logiku. Hlavolamy a logické hry - Dejte dohromady zábavu či nadšení a procvičování logického myšlení. V outletu společenských her si vyberete společenské hry za . Freeware hry od českých a slovenských autorů zadarmo ke stažení.


Sekce obsahuje hry žánru logické. Ze severu jej bez přestání napadají hordy kočovných kmenů. Nápaditý a chytrý Kong Baotu se tedy chystá provést nemožné: . Vzděláváte ve škole, doma nebo jinde děti?


Přijďte si vyzkoušet zajímavé hry a novinky na trhu. Společně si podle chuti zahrajeme hry , které . Na našej stránke nájdete rozmanité logické hry určené pre. Nabízíme pestrou nabídku vzdělávacích a logických her. Neodolatelné ceny a dodání do druhého dne z pohodlí vašeho domova.


Softwarový portál obsahující nejrozsáhlejší katalog freeware a shareware programů a aplikací ke stažení zdarma.

Ako dobre poznáte svoj ​​domov – planétu Zem? V tejto kategórii sa nachádza stránok z celkom. Mindok Barevný kód víceúrovňová logická hra s rébusy pro hráče. Online logická , kartová hra , ktorej cieľom je nájsť trojice kariet, ktoré budú mať rovnaké symboly.


Cink je úžasná hra pro celou rodinu s kartami a zvonečkem. Rozvíjí postřeh a rychlou reakci. Obrovská mísa plná ovocného salátu z banánů, jaho citrónů a . Mezi nejlepší logické hry patří společenská hra Rush Hour neboli bláznivá křižovatka.


Hra je určena pro děti od let, ale i dospělé.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky