streda 28. februára 2018

Recept na cesnakove kvapky

Tibetského cesnakového extraktu. Tento receptík mi poslala moja priateľka. Poznáme sa už od strednej školy. Tak som ho vyskúšala urobiť.


Odstraňuje vápnik a tuk usadený v . Pri výskumoch schopnosti cesnakových preparátov znižovať krvný . Tento čínsky recept dokáže nasledujúce veci: odstraňuje z tela. Tieto cesnakové kvapky robím v našej rodine už rokov. Najprv si dajte kvapky cesnakovej vodky do malého pohára s . Liek sa užíva tak, že do malého pohára vody kvapnete dve kvapky cesnakovej vodky a užívate dvakrát denne na lačný žalúdok. Recept na cesnakovú vodku. Užívame vždy pred jedlom.


Liečebná procedúra by sa . Záleží len na našej chuti. Tým viac odvážnejším odporúčam kúru z cesnakových kvapiek. Druhý deň začína príjmom kvapiek , na obed kvapky a večer zakončuje kvapiek. Vypite dvakrát denne vodu s kvapkami cesnakovej vodky a môžete sa tešiť . Na prvýkrát dajte kvapky cesnakové vodky do malej pohára vody a vypite.


Staročínsky recept nájdený pracovníkom pri OSN v Číne. Kvapky sa užívajú 2x denne po až kvapiek niekoľko mesiacov, minimálne. Vzhľadom k tomu nepoužíva čistú formu, to je liek , piť kvapky. Chýba: recept Skúsili ste citrónovo cesnakový zázrak? Môžem poprosiť o presný recept ? Psychotronickej poradne cesnakove kvapky ,tie sme brali niekolko tyzdnov s manzelom . Na začiatok dejte kvapky cesnakovej vodky do malého pohára vody a vypite.


Zoberme si tibetský cesnaková tinktúra detail recept a naučiť sa ju správne používať. CESNAKOVÁ NÁTIERKA Z PEČENÉHO CESNAKU S TYMIANOM. Na záver dochutíme čerstvo mletým čiernym korením a prípadne niekoľkými kvapkami citrónovej šťavy.


V prípade potreby jemne . Upozornenie: cesnaková kúra je veľkým náporom pre obličky, preto odporúčame. Vás neustále dusí pripravte si mlieko s cesnakom. Ruské recepty pri prechladnutí, akútnych respiračných ochoreniach a chrípke.


Pomôžu aj cesnakové kvapky : dve hlavičky cesnaku rozdrviť, zaliať pohárom . Schéma pridanie tinktúra z cesnaku: prvých dní, zvýšenie počtu kvapiek do kvapka za príjem od jednej kvapky , tj. Prvý príjem kvapka , . Na nádchu vám pomôže cesnakové víno,na ktoré potrebujeme dvadsať. Aj originálne domáce kvapky z cesnaku pôsobia na nádchu a kašeľ.


Nadužívanie antibiotík je veľký problém, pretože vznikajú rezistentné baktérie a narúša sa črevná mikroflóra. Radšej vyskúšajte tento sirup. Tinktúra z medvedieho cesnaku ( recept ). Neodporúča však domáce recepty na prípravu cesnakových tinktúr, kvapiek a pást, radí siahnuť po hotových prípravkoch od autorizovaných . Potom dajte pár kvapiek do ucha a opakujte postup dvakrát počas dňa.


Cesnakové prírodné antibiotikum. Přihlašuji se k odběru týdenního newsletteru s novými recepty , . Alternatíva: miesto cesnaku dáme .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky