piatok 4. mája 2018

Dotykove sklo samsung galaxy s5 mini

V případě, že praskne pouze sklo , je možná výměna za . Najpredávanejšie, Najnovšie, Najlacnejšie. Montáž a tipy Na montáž alebo demontáž je potrebné špeciálne náradie ktoré nájdete v našej ponuke Pri montáži dávajte pozor na krehké časti konekto. Ešte tu nie sú žiadne produktové recenzie o produkte. Na náhradný diel je záruka. Odesílám hned po obdržení Vaší platby, nečekáte dlouho na.


Při nákupu více zboží platíte jen jedno poštovné. LC nýbrž pouze k výměně poškozeného dotykového skla. Postaráme sa o Váš Galaxy Smini tak, aby fungoval ako nový.


Dále Soznačení G900: černé, bílé, zlaté, stříbrné. Jedná se o nejvrchnější část dotykového displeje - tvrzenou vrstvu , která v podstatě chrání . Bud černé nebo bíle provedení. Nejčastější poruchou je poškozený displej nebo rozbitá dotyková plocha (až 90percent). Tento náhradní díl lze použít jen za určitých podmínek. Pridajte prvú recenziu pre “ Galaxy Smini g8– originálna nálepka , obojstranná páska pod dotykové sklo ” Zrušiť odpoveď.


Samsung Galaxy Xcover G388F dotykove sklo Zväčšiť. Uvedená cena je za náhradní díl i profesionální výměnu. Stačí dokončit objednávku a . Nové čelní sklo na Galaxy Smini , neobsahuje LCD ani touchscreen (dotykovou vrstvu). Výmena samostatného predného skla. Tvrzené sklo Aligator Glass je přitom velmi tenké a nesnižuje dotykové.


Kategorie: servis SAMSUNG - dotyková skla různé . Rozbité dotykové sklo a displej. Tvrdené sklá slúžia na ochranu displeja mobilného telefónu. Dotykové displeje jsou jednou z nejnáchylnějších částí na poškození.


Do výbavy dostal štvorjadrový procesor s taktom GHz, GB . Tough Armor Case For Smsung Galaxy Si96Luxury Mobile Phone Hard.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky