pondelok 21. mája 2018

Ake drevo do kupelne

V kombinácii s ďalšími materiálmi dodá kúpeľni elegantný vzhľad. Vo vlhkom prostredí kúpeľne sa osvedčilo predovšetkým tmavé a . Boja sa plesní, začernení a. Aké drevo sa hodí do kúpeľne? Väčšina ľudí sa pri zmienke dreva v kúpeľni len začuduje.


Veď drevo sa s vodou neznáša.

Sú druhy drevín, ktoré sú doslova vhodné do vlhkého prostredia . Milujete vôňu dreva v interiéri? Farby a textúra, ktorá na dotyk aj na pohľad ukľudňuje? Načerpať prírodnú energiu z dreva môžete aj v kúpeľni! Dizajnéri síce neustále inovujú materiály vhodné do kúpeľne, no drevo je drevo.


Vďaka svojmu príjemne mäkkému vzhľadu sa stále teší veľkej . Drevo v kúpeľni pôsobí elegantne a luxusne. Nábytok, ktorý je určený priamo do kúpeľne by mal byť na to.

Ivana a Simona z interiérového štúdia Live in sú tu pre vás, milí čitatelia. Dnes odpovedáme na otázku čitateľky Simony. Opäť sa interiéru kúpeľní zachcelo živého materiálu. Aké materiály je najvhodnejšie použiť pri rekonštrukcii kúpeľne?


Málokomu ale napadne, že drevo sa dá rovnako dobre využiť aj v kúpeľni - teda tam,. Ak premýšľate o tom, že svojej kúpeľni prostredníctvom drevenej vane. Kritériom pri výbere zariadenia do kúpeľne je v prvom rade odolnosť proti vlhkosti. Pôvab dreva možno obdivovať aj na stenách kúpeľne v podobe obkladu,.


Nábytok do kúpeľne z dreva totiž potrebuje špeciálnu impregnáciu a tak isto sa nehodí akékoľvek drevo. Najlepšie odolajú vlhkému prostrediu . Keď je však z dreva vyrobená . Chýba: ake Rekonštrukcia kúpeľne. Rovnaké je to so všetkými predmetmi do kúpeľne. Na obklady sa dá použiť aj kameň, vlhku odolné drevo či sklo.


Ak však pracujete bez návrhu, dopredu si premyslite, aké budú zariaďovacie predmety, ich rozmery, . Drevo na podlahe je jedna vec, ale drevo v kúpeľni? Aké sú myšlienky, keď vychádzame z vane alebo sprchovacieho kúta?

Ja neviem presne ake maju fini vyrobky, jednou zo znaciek je naprilklad. Rozmýšľate, aké obklady kúpiť do vašej kúpeľne? Uvažujete nad drevom , porcelánom alebo kameňom? Prečítajte si, aké sú výhody . Komfort do Vašej kúpeľne. V dnešnej dobe začína byť drevo pomerne obľúbeným materiálom.


Stretávame sa s ním často v interiéry napr. Poraďte či nechať, ak áno, čím to drevo ešte ošetriť, natrieť, aby to v kúpelni nechytalo pleseň?

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky