utorok 29. mája 2018

Zdravotné pomôcky na chrbticu

Napomínacie bandáže sú liečebné ortopedické pomôcky podporujúce správne držanie tela. Vyrovnávajú hrudnú chrbticu a vyklenutú brušnú stenu. Ergonomická opierka chrbta je vhodná pomôcka pre zdravé držanie tela. Vankúš, ktorý udržuje chrbticu v anatomickej polohe a zabraňuje bolestiam.


Tie nám pomáhajú zmierniť rôzne zdravotné pomôcky. Podporná bandáž na chrbticu so vstavanými terapeuticky pôsobiacimi.

Pomôcka na chrbticu - veľkosť XL za € €150. Vystrite sa s jedinečnou ortopedickou pomôckou na správne držanie tela! Korzety pomáhajú liečiť trup a chrbticu. Pomôcky ktoré ponúkame sú určené na rehabilitačné cvičenie alebo pre.


Drieková opierka poskytuje ideálnu oporu pre driekovú chrbticu a je. Tréning Pomôcky a športové doplnky Pajonček, pás. Je ich možné kúpiť v zdravotných potrebách alebo dokonca dostať na . Sortiment našich individuálne zhotovovaných zdravotníckych pomôcok na mieru je veľmi široký, zahŕňa ortopedické, protetické a športové pomôcky na celý .

Ohrievaci vankus na krcnu chrbticu , ladvinovy pas, hrejivý ladvinový pás,. Pás brušný zdravotný typ II. Spevňujú kĺby a svaly ako prevencia zranenia, alebo pri . KATALÓG ZDRAVOTNÍCKYCH POMÔCOK. PÁS BRUŠNÝ ZDRAVOTNÝ, GUMOTEXTIL. Tu sa od pomôcky očakáva mierne odľahčenie chrbtice, spevnenie chrbtice a obmedzenie rozsahu pohybov.


Preto tieto pásy v oblasti drieku nemusia kopírovať driekovú chrbticu , ale opierajú sa. Malé dieťa má po narodení chrbticu úplne poddajnú, ktorá sa tvarom prispôsobuje podložke na ktorej leží. Keď je dieťa v polohe na brušku a . Pomáhame Vašej chrbtici. Milí zákazníci, nech sa páči, vyberte si z našej ponuky pomôcok Sissel pre zdravé sedenie Podložky na sedenie Opierky do auta . Vyzerajú ako lacné zdravotnícke pomôcky. Funkčná elektrická stimulácia (FES), ortézy a vozíky sú cennými zdravotníckymi pomôckami v prípadoch zmyslových porúch a ochrnutí po poškodení nervov.


Ak potrebujete vyhľadať zdravotnícku pomôcku(y), vyberte skupinu a podskupiny a kliknite na Zobraz zdravotnícke pomôcky. Vyhľadané zdravotné pomôcky. Zdravotný ortopedický anatomický vankúš - BAMBOO.


Doplnok s tvarovou pamä?

Zvoľte si oblasť použitia. Putujte myšou po označených miestach na tele a získate výber ortopedických pomôcok pre danú oblasť. Ortopedické pomôcky sa používajú hlavne na úpravu chýb a chorôb pohybového aparátu. Ide o rôzne protézy, pomôcky na ruku, krčnú chrbticu. Nesprávna chôdza a zhrbená chrbtica spôsobuje rôzne zdravotné problémy, ako aj bolesti hlavy, bolesti kĺbov, reflux, bolesti krížov a iné.


Predstavujeme Vám zdravotnícke pomôcky Dr. Vyberte si magnetický pás na rovnanie chrbta alebo dámsky korzet pre správne držanie tela už od €! Zbavte sa bolestí chrbta, krku, krížov a chybného držania tela. Jednoduchá zdravotná prevencia prináša často tie najlepšie. Nový Čas vám už dnes prináša prehľadný výber pomôcok ,. Vysvetľuje Monika Laciková, PR špecialistka zdravotnej poisťovne Dôvera:.


I — zdravotnícke pomôcky úplne uhrádzané zdravotnými pois ovňami na základe zdravotného poistenia.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky