utorok 22. septembra 2015

Predam kempingovy varic

Použitie kempingového variča je pohodlný spôsob varenia v prírode. Jednorazová plynová kartuša typ MSF-1a určená pre prenosné kempingové variče,. Inzeráty kempingovy varic. Bezplatná inzercia, kempingovy varic predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Vhodná do plynových varič ov RSONIC. Výdrž cca 2-hodiny plnej prevádzky. Nejedná sa o otvorený oheň,vďaka . Prenosné variče na predaj a kúpu, široká ponuka prenosných varičov online.


Plynový kempingový vařič plus. Ak sa rozhodnete variť aj na cestách alebo vám konzerová strava lezie hore krkom, pomôže vám campingový varič. Tento špeciálny pomocník outdoorovej .

MEVA - varič dvojhorákový PICAMP Campingové variče na PB sú určené pre. Predám plynovy varic - inzercia, bazár bazZi. Kempingový varič CAMPINGAZ Base Camp. Ponúkame široký výber turistických varičov. U nás na sklade, s garantovanou dostupnosťou.


Predaj hosťovacích povolení na rybolov. Přenosné vařiče, potřeby na vaření, inzerce, bazar Vařič kempingový přenosný. Prodám uvedené lahve včetně jednoho redukčního ventilu. Ide o samoobslužné automatizované zariadenie na výdaj a predaj plynových fliaš k . Nabízím k prodeji litinový plynový vařič s třemi okruhy regulace. Prodám velmi zachovalý kempingový vařič s bombou na P-B s kufříkem a klíčky, vše za 500 . Disponuje uškom na uchopenie a širším dnom pre lepšiu stabilitu.


Stabilný a ľahký varič Pinguin Pyro na kvapalné aj plynné palivá. Benzín, lieh, petrolej, nafta. Přidej inzerát zdarma v kategorii Campingové vybavení, kempingové , spacáky, stany,.


Praktický skladací kempingový set - stôl s dvoma lavičkami v zelenom prevedení.

Fox Easy kempingový varič , plynový. Dvojhorákový varič Picamp na propán -bután, popis. Na varenie a ohrievanie pokrmov.


Predam novy kempingovy varič -ohrievač vhodny na varenie aj ohrievanie na jednu napln 850gram benzinu 5-holiter vody do stavu varenia 6-min, viac. Rybárske potreby online v. Veľmi kvalitný kempingový varič nielen pre rybárov . To najlepšie z kempingového vybavenia nájdeš jedine tu! Nôž s pevnou čepeľou, dĺžka čepele mm, materiál čepele Sandvik 14C28N - nerezová oceľ, celková dĺžka 1mm, hmotnosť 1g.


Dobré jedlo máte hotové! Filter na vodu pre každého MSR TrailShot Microfilter. Určený pre celoročné použitie doma, na chate, pod stanom . Turistický kartušový varič piezo - FG400.


Varič Meva jednohorákový Solo.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky