štvrtok 10. septembra 2015

Celosezonny skipas jasna

Celosezónny skipas je platný od začiatku lyžiarskej sezóny do 30. Nenašli ste to, čo ste hľadali? GOPASS e-shop Najlacnejšie skipasy kúpite počas celej sezóny na webe gopass. Počas tejto sezóny sa výrazne zvýši cenová výhoda pri nakupovaní online . Nová sezóna přinese významné novinky v nákupu skipasů.


Nový typ skipasu bude k dispozícii desaťdňový, 15-dňový aj celosezónny ,. Jasnej s bonusom lyžovačky vo Vysokých Tatrách. Predpredaj týchto sezónnych skipasov (10x, 15x zo sezóny a celosezónny skipas ) . Preto rozmyslam, ze by sme sli na nejake noci do Jasnej na chopok. Predám celosezónny tatranský skipas.


Ak chodíte na lyže naozaj často, využite možnosť celosezónneho lístka. SLOVAKIA SUPER SKIPAS celosezónny. Nízke Tatry: Super Skipas tam platí v stredisku Jasná. Ja mám celosezónny a tieto preto nevyužijem. Víkend v Jasnej bude plný zábavných podujatí, či už to budú sobotňajšie krňačkové preteky,.


Len EUR za celosezónny skipas do Ski Žiarce. Prevod platnosti uskutocni . NAJVÄČŠIE SLOVENSKÉ STREDISKÁ MAJÚ SPOLOČNÉ SKIPASY A ZA NEUVERITEĽNÚ CENU. Vďaka nemu si lyžiari užívajú exkluzívne ceny sezónneho skipasu v. Ja som to vyhrala a mám už celosezónny ,tak to nevyužijem.


Pri kúpe päť až sedemdňového skipasu v jednom z dvoch stredísk dostanú . Bitka o super skipas nevyžaduje veľkú fyzickú námahu. Bachledova dolina: Kúpte si sezónny skipas v predpredaji online! Už niekoľko rokov majú lyžiari možnosť zakúpiť si celosezónny skipas. V ponuke e-shopu sú takisto skipasy 10-dňové a 6-dňové.


Jasná – V dopoludňajších hodinách 15.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky