utorok 29. septembra 2015

Zamyslenie na dnešný deň rtvs

Zamyslenie na dnešný deň. Krátka úvaha na rôzne témy, pričom sa tematicky zohľadňujú aktuálne sviatky a významné dni. Iveta Pospíšilová: Dovolenka s Bohom. Ján Buc: Láska, ktorá hory prenáša.


Richard Pupala: Čierny zošit.

Príbeh na týždeň, príbeh letiska dnes uzavrieme. Posledná časť bude trochu technická, trochu absurdná a trochu aj úsmevná, celé to však bude o bezpečnosti. Vladimír Slovák: Manželstvo. RTVS autorovi autorskú odmenu . Tvoju vedomosť, no je veľa vegetariánov, ktorí jedia mäso každý deň. Význam dnešného sviatku, 501.


Meniny má Karol, zajtra Imrich.

Strhujúci súboj titanov nesklamal: Federer s Djokovičom ukázali, prečo sú . Dnešný deň detí je dobrá príležitosť na zamyslenie , ako sa k deťom správame. Do dnes koncertujúci Václav Neckář stále dokáže roztancovať celú. Na dnešný deň totiž pripadá Deň vojnových veteránov. Máte firmu a chcete ju zviditeľniť v zozname firiem mesta?


Prihláste sa k odberu a ušetrite už dnes ! Rozdelenie Ukrajiny, o hrozbe ktorého sa dnes toľko hovorí - DLR a LLR, či definitívny odchod Krymu od Ukrajiny, nie je ničím novým pod. Dobrý den , aplikace byla přepracována a optimalizována. Vyzkoušejte prosím nejnovější verzi. Aplikace slouží hlavně občanům dané obce, která si tuto službu.


Vzdelanie: Narodohospodarska fakulta Vysokej skoly ekonomickej ( dnes Ekonomicka univerzita). DEN BRAVEN Mamut glue High tack lepidlo 290g biely. Připomenout si můj příběh uzdravení a zhubnutí můžete na blogu Kalorických tabulek.


Aby aj moje deti a inžinier pochopili dnešné zamyslenie , uvediem dôvo. A je úplne jedno, či sú to kroky zamerané na dnešný deň a jeho . Dnes lásku drasticky zredukovali na príjemnú emóciu, pocit.

V súvislosti s aktuálnymi MS vo futbale vám ponúkame dnešný program vysielania RTVS. Kedysi nakrúcali trháky, dnes je všetko naopak: Sláva týchto hviezd pominula Nie . Cirkev po prvý raz slávila Svetový deň chudobných – homília Svätého Otca. Takúto fešandu som dnes našiel. Dnes vám prinášam tento obrázok na zamyslenie.


Počasie Piešťany Detailná predpoveď počasia na dnes. V uliciach a na námestiach miest našej krajiny sa dnes popoludní opätovne stretli. Kniha Jána Šimulčíka v hlavnom televíznom spravodajstve RTVS. Závodilo se v lehkoatletických disciplínách: běh na 1m, skok daleký, běh na 4m, vrh koulí a . Už sa stalo dlhoročnou tradíciou, že v deň sviatku Všetkých svätých sa stretávajú na cintoríne v . Dobrý deň , pán Sulík máte pravdu, že dnes už dávno nie nezávislá žurnalistika by nemala byť zastrašovaná nelegálnym odpo.


Svišťa si pozriem dnes , písal som, že som nestíhal všetko. Triščová, rodáčka z Jarovníc neďaleko Prešova, dnes žije a tvorí v Bratislave. Na zamyslenie bolo pre mňa filmové posolstvo: najprogresívnejšie uvažujúci.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky