piatok 4. septembra 2015

Medaile predaj

Na slovensku disponujeme najväčšou ponukou športových pohárov, trofejí, medaily , plakiet, figurín, emblémov. Vyrábame a predávame športové poháre, medaily , plakety, trofeje a sošky. Ponúkame tiež laserové gravírovanie do skla, plastu a dreva.


V ponuke sú aj darčekové predmety pre športové a spoločenské . Av: toniaca Vindobana, dvojitý nemecký opis, portréty Marca Aurélia, Leopold I. Bezplatná inzercia, medaile a predaj a inzercia.

Vyberte si z množstva ponúk. Certifikát a krabička je samozrejmost. Náš obchod predáva najlepšie trofeje, poháre, športové ocenenia, medaile , diplomy, emblémy, kazety.


Vysoko kvalitný razené športové, upomienkové aj pamätné medaily a plakety. Zákazková výroba aj predaj v e-shope. Rýchle dodanie, výhodné ceny. V tomto oddelení nájdete pre predaj športové medaily Gladiátor.


Pre výber farby medaile a stuhy kliknite na vami vybranú medailu.

Výroba a predaj športových ocenení. Prehľad medailérskej tvorby Slovenskej numizmatickej spoločnosti. Predám tieto prebytočné medaile : Korunovačná medaila Georg V. Bronz, motnosť: 708g, Priemer: 5mm v originál etui. Naši partneri: PZS, BOZP - Pyroboss, spol. Trophis ponúka športové trofeje, sklenené plakety, medaily a ocenenia na športové a spoločenské udalosti za najlepšiu cenu na trhu.


Ponuka medailí a publikácií . Mária Terézia Pozlátená medaila na obnovu kancelárie v Sedmohradsku . Medaily a publikácie na predaj. Vyrábíme a prodáváme sportovní poháry, medaile , plakety, trofeje a sošky. Nabízíme laserové gravírování do skla, plastu a dřeva. Kompletní nabídka reklamních . Môže si ich kúpiť ktokoľvek. Do našej siete pamätnej razby.


Predajný automat na pamätné medaile. A práve číslovanie vytvorí z medaily. Titulárna medaila - JUDr. Internetový obchod vzacne -mince.

Poháre,trofeje, medaily. MAKROŠPORT spolupracuje s českou spoločnosťou POHÁRY BAUER s. Naša ponuka obsahuje aj predaj športových trofejí a medailí. Poskytujeme Vám možnosť osadenia štítku na každý typ trofeje s textom podľa Vášho výberu alebo. K návrhu motívov medaile i mince sa mali možnosť vyjadriť členovia komisie, venujúci sa . Každý vítěz by měl obdržet sportovní medaili, která mu bude jeho výkon připomínat. Sportovní medaile nakupujte na Garko.


Army (military) shop AFG. Skutočné ocenenia pre vašich víťazov. Príďte si vychutnať naše skvostné ocenené vína počas Dní otvorených pivníc Sv.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky