štvrtok 16. júna 2016

Aktuálne vydanie plus 7 dní

Prináša množstvo zaujímavých reportáží, aktuálnych káuz, nevysvetliteľných záhad . Aktuálne číslo aj vo vašich stánkoch. Sledujte s nami aktuálne ale aj staršie kauzy na Slovensku a vo svete. Predplatné print Predplatné online.


Najnovšie správy z domova i zo sveta. Politika, ekonomika, šport, kultúra, prominenti a viac na Topky.

Nové číslo časopisu PLUS DNÍ vám prináša i tieto témy: - na párty Joža Ráža a Vaša Patejdla pretieklo veľa litrov whiskey. Bratislavskom hrade našli . Svetlanovou Ficovou, premiérovou manželkou, a nadpisom „Nemá na taxík? Spoločnosť Plus aktuálne vydáva periodík, posledným prírastkom je . Nový šéfredaktor prebral pravidelnú rubriku v každom vydaní a po nástupe . Každý nový používateľ získa na skúšku najnovšie číslo časopisu . V najnovšom vydaní Vášho bulvárneho týždenníka ste na titulnej strane.


Plus dní bude mať nového šéfredaktora, Nancy Závodská končí. Báječná žena dosiahla, rovnako .

Podľa medializovaných správ poskytlo hnutie OĽaNO firme Matovičovcov zákazky za stovky tisíc eur. Vlastná mama by ich nespoznala! Primátorom chce byť vnuk . Medzi najznámejšie patria týždenníky Plus Dní a Tren či denník Plus Deň. Viac k témaFPD Media, News and Media Holding, Penta, . Oficiálna stránka najčítanejšieho týždenníka na Slovensku PLUS DNÍ na facebooku. Píše o tom aktuálne vydanie týždenníka Der Spiegel.


AKTUÁLNE : Rožňavské bilbordy asi narážajú na generálneho vikára. Majským pred rokmi zrušil,“ uviedol pre dnešné vydanie denníka Plus deň. Po dlhšej odmlke sa opäť hlásime a prinášame valentínske vydanie časopisu. Späť k programu vybraných. Program TV stanice Joj PLUS na dní.


Zastupiteľskom úrade SR v Hanoji prijímal za vydanie. Povinná osoba zašle bezodkladne Úradu vlády Slovenskej republiky. Meteogram zobrazuje automaticky generovanú predpoveď modelu ECMWF.


Je aktualizovaný 2-krát za deň, predpoveď z 00:UTC o . Mojžiš povedal ľudu: „Boj sa Pána, svojho Boha, a zachovávaj po všetky dni svojho života všetky jeho prikázania a ustanovenia, ktoré dávam . Už počas najbližších dní zvýši výkon služby a to nielen v cestnej premávke, ale aj.

Všetky dôležité správy pre ženy. Vzťahy, najnovšie módne trendy, recepty, horoskopy, zdravý životný štýl a typy na chudnutie. Vždy aktuálne na TVnoviny. Hlavné správy dnes, aktuálne a nezávislé noviny zo sveta na Info. Presvedčte sa, radi vás privítame v našich obchodoch a na našich stránkach.


Zpravodajský web Hospodářských novin. Ekonomika, politika, světové dění, vývoj na trzích, analýzy a názory předních autorů.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky