utorok 7. júna 2016

Dolce gusto zlta kontrolka

POSKYTNITE VÁŠMU PRÍSTROJU TROCHU LÁSKAVEJ STAROSTLIVOSTI A ODMENÍ VÁS NEPRESTÁVAJÚCIM PRÚDOM DOKONALOSTI. Počas prípravy nápoja nikdy nedávajte pod vývod prsty. Nedotýkajte sa ihly extrakčnej hlavice.


Zariadenie nikdy neprenášajte . HĽADÁTE POUŽÍVATEĽSKÚ PRÍRUČKU K VÁŠMU PRÍSTROJU? NEBOJTE SA, POMÔŽEME VÁM. Zvoľte váš prístroj a nájdete Používateľskú príručku alebo . Pájinka Mezeiováhttps://www.


Svítí žlutě kontrolka co to znamená? Dobrý den,chtěla bych se zeptat dolce gusto krups. Děkuji nemohu to nikde najít. Neví někdo ,prosím, proč? Nenáročný na údržbu, snadno se používá a také je energeticky úsporný.


Ahojte, bola by som rada, keby ste sa so mnou podelili so svojimi skusenostami, ako cistit DG. Dolce gusto zlta kontrolka. Ahoj mam tassimo kavovar stratila sem k tomu ten zluty disk tak sem obednala na internetu svitila mi cervena kontrolka tak jsem si obednala i tablety a sla . Klaudiamy máme doma dolce gusto a sme s ním spokojný.


Zobraziť všetky Produkty Najčastejšie otázky online. Snažíme sa odvápniť kávovar KP1301a stále svieti kontrolka oranžová odvápňujeme podla návodu. Máme ho mesiace a 4káv sme . Kontrolka by měla být zelená.


Chýba: zlta uživatelská příručka drop - KASA.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky