utorok 7. júna 2016

Vysavac sencor 1800w

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. W Sací výkon 300W Hlučnosť 81dB. Nerezová teleskopická trubica. Vybaven je omyvatelnou nádobou na prach s omyvatelným vstupním HEPA filtrem.


SENCOR je praktický a spolehlivý vysavač. Systém Cyclone navíc umožní . Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Umývateľný permanentný filter . Před zapnutím přístroje se, prosím, . Sencor SVC 190R ručný vysávač. Správny výber vysávača je potrebné zvážiť, či už máte v domácnosti podlahy, koberce, alebo v rodine alergika, či domáce zvieratá. Ponuka je široká, vyberať si.


Správný výběr vysavače je třeba zvážit, zda už máte v domácnosti podlahy, koberce, nebo v rodině. Sáčky doplňujeme i alternativními výrobci, máte proto možnost. Nevadí, nové příslušenství jeho výkon vyladí! U nás máme hubice, hadice, trubky, turbokartáče, štěrbinovky, minihubice, nástavce na údržbu. Sdílej, lajku, komentuj a dej odběr!


Textilní sáček do vysavače pro vícenásobné použití. Určen pro vysavač SVC 5Obsah balení: 1ks SVC53 SVC-530. Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte vysavac sencor. W , sací výkon 304W, teleskopická trubica, systém Cyclone, umývatelný HEPA . Sáčky pro vysavač SCJolly s označením MAX jsou vyrobeny z vícevrstvé.


Tato hubice na čalounění s průměrem - mm je perfektní pro čištění čalounění, matrací, polštářů, závěsů, přikrývek atd.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky