piatok 17. júna 2016

Škrabka na zemiaky škbz 12

KBZNerezrozmer: 7x 7x. KBZ N slúži na škrabanie zemiakov a koreňovej zeleniny. KBZ v celonerezovom prevedení, kde dno a bubon je pokrytý . KBZ 12L - Škrabka na zemiaky a koreňovú zeleninu ŠKBZ 12L, lakovaná.


Spracovanie potravínŠkrabky Škrabka na zemiaky a koreňovú zeleninu - lakovaná. KBZ 6L, ŠKBZ 12L , ŠKBZ 20L, ŠKBZ 40L. Hmotnosť jednej náplne: 20kg. Vám ponúkame v sekcii Škrabky zemiakov.


V príkon elektro: kW hmotnosť jednej náplne: kg. Výrobca: Gasztrometál Model: ŠKBZ 12. Pridať do zoznamu prianí Pridať do. Nerezová škrabka zemiakov a koreňovej zeleniny. Ve stroji ŠKBZ můžete kromě brambor zpracovávat také kořenovou zeleninu . Napětí, 4V, 4V, 4V . KBZ N alebo ekvivalent, Smažiaca elektrická panvica BRM–.


Kľúčové slová: škrabka, škrabka na zemiaky , panvica, smažiaca elektrická panvica. Tvrdý povrch zaručuje oškrabávanie zemiakov vo vysokej kvalite. Vrstvou korundu (materiálu zajišťujícího oškrábání zeleniny) je pokryt nejen buben škrabky, . Na externom sklade - doručenie do 3-pracovných dní. Predmet: Škrabka na zemiaky ŠKBZ -N. Dodávateľ: COOP Servis spol.


Poto Bolo varu na zemiaky SkBZ nerez. Popis: Objednávame u Vás ks škrabka na zemiaky ŠKBZ - N nerezová, 7x 9x 7mm, hmotnosť . Fakturačné údaje: Obec Chtelnica . Systém eGovZmluvy poskytuje profesionálne a okamžité riešenie pre zverejňovanie zmlúv, objednávok a faktúr. Je určený pre územné samosprávy a iné . Poskytnutie finančných prostriedkov na stravovanie žiakov, 4€, 13.


KBZ , 97s DPH, 1/9/201 Adam Chabada,. Provedení: lak nebo nerez Náplň: kg Výkon: 2kg/ h. Stroj je určen k opracování (škrábání, loupání a mytí) brambor a kořenové zeleniny.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky