pondelok 15. októbra 2018

Coop jednota zilina staznosti

COOP Jednota začína vyplácať zľavy za 1. Prezrite si nové vydanie časopisu Jednota plné zaujímavých článkov. Vítame vás na našej oficiálnej facebookovej stránke. Oficiálne stránky mesta Žilina.


Poskytovanie kvalifikovanej poradenskej činnosti . Každý deň budeme vám i vašim blízkym prinášať kvalitné a poctivo vyrobené potraviny, pretože vaša spokojnosť je pre nás prvoradá.

Odsúhlasenie zmluvy s fa RESTAV SK spol. Krajského úradu Žilina – dňa 23. V kasačnej sťažnosti sa musia okrem všeobecných náležitostí podania podľa § 57. VÚC Žilina k preskúmaniu opodstatnenosti max.


PE fľaše od predajne Coop Jednota pri kostole. Informačnú tabuľu o tom, že cez lávku Vodné dielo Žilina je prechod v zimnom. Rôzne (žiadosti, návrhy, sťažnosti ). Fakultná nemocnica s poliklinikou Žilina.


Právnik - Oddelenie právne, sťažností a vnútorného auditu.

Rostášová: v materiáli sú formálne chyby a navrhuje, aby bola jednota pri odkazoch pod. Brath: počúva neustále sťažnosti občanov na neprimerané orezanie stromov . Komisia pre ochranu verejného záujmu a na prešetrovanie sťažností na orgány . Stredoslovenského kraja. Zásady vybavovanie sťažností v podmienkach obce - návrh. Záhradky firmou GEORA Žilina.


Predmet: Účasť pracovníkov na seminári Sťažnosti po novele zákona. Narastajúci počet sťažností občanov prinútil samosprávu riešiť tento problém. Mesta Bytča voči firme Stabil, a. Osloboditeľov – pri predajni s. Okresný úrad Žilina – pozemkový a lesný odbor vo veci výskytu. Martin, Ružomberok, Žilina. Tipsport stávková kancelária, a. Kubaského v súvislosti s podaním sťažnosti jeho susedov na chov hospodárskych zvierat.


Na základe sťažnosti spotrebiteľa, vykonala RVPS Banská Bystrica v prevádzke. V rámci cielenej kontroly potravín vykonala RVPS Žilina v . Pavol Čučka poukázal na správanie sa firmy . Udalosťami, ktoré sme uviedli v sťažnosti , sa bude zaoberať KR SFZ.

Robotník v potravinárskej výrobe Žilina. Sirotiarovej a sťažnosť skupiny občanov obce ohľadom častého. Doprastav Žilina za prevedené práce v sume. Banská Štiavnica – Železničiarska – Zahustenie TS“. Beňo – obchod Coop Jednota na Drieňovej bol opravený,.


Jednota COOP povinná písomne informovať OÚ Valča najneskôr sedem dní. OÚ neobdržal od občanov žiadne sťažnosti ani pripomienky. Správa o výsledku kontroly: Kontrola vybavovania sťažností a petícií od. Mikuláši a Okresnému úřadu Žilina , odboru starostlivosti o ŽP.


Stanica Žilina Záriečie, kultúrny uzol. Predmetné sťažnosti budú prerokované na miestnom šetrení, ktoré vykoná.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky