piatok 26. októbra 2018

Meče repliky

V pamäti Preložiť túto stránku Fantasy meče - fantasy meče a zbraně, filmové meče a herní meče. Ako skvelý darček sa bude nad krbom vynímať replika historického meča či dýky. Prodáváme repliky historických chladných zbraní, zbroje, brnění, kostýmů, luků, kuší a šípů. Dekorativní meč ve stylu 14. Meče na predaj z našej ponuky sú meče z rôznych dôb a námetov.


Rozsáhlá je nabídka zbraní z období antiky: keltské a římské meče , gladiátorské.

Repliky evropských chladných zbraní, především z doby románské a gotické: . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . ARTKOV umelcké kováčstvo, sa venuje tvorbe historických replík chladných zbraní a iných doplnkov. Replika historického meče Rodriga Díaze de Vívara, známého též jako El Ci španělského národního hrdiny z období reconquisty je z kvalitní leštěné nerezové . Seznam produktů meče šavle kordy. Nabízíme dekorační repliky a makety historických zbraní z různých období od výrobců DENIX,Kolser,La Balestra,Gladus, meče ,erby,pušky,pistole,revolvery, Kolty . Jako skvělý dárek se bude nad krbem vyjímat replika historického meče či dýky. Spartský meč 3BITVA U THERMOPYL kovaný – Skladem.


Repliku meče docení sběratel i skalní fanoušek dějepisných dokumentů.

Ozdobné repliky , Púzdra na nože, Mačety, Brúsky, Sekery, Nože, RUI Tactical Knives,. Funkčné repliky ,,slávnych filmových mečov. Materiál High Carbon Steel. Excalibur, meče krále Artuše, Herkulesův meč nebo repliky. Na prodej zde máme např.


Zde najdete různé repliky filmových mečů nebo věrné napodobeniny různých sběratelských. Meče i katany ponúkajú istú výnimočnosť, jedinečnosť a dokonalosť. Vysokokvalitné repliky mečov na stredoveké vystúpenia a LARP akcie. Z tejto ponuky si vyberie to svoje každý! Gladius, replika pseudo-pompejskej verzie.


Replika německé válečné dýky Replika německé válečné . Kingdom Come: Deliverance - Meč Sira Racka. Sololitová replika raně gotického trojúhelníkového velkého štítu. Vyrábíme repliky mečů,kordy,šavle,palaše,lovecké tesáky. Meče vikingské, meče středověké, meče renesanční.


V obchode Lamnia nakúpite meče , katany i šable. Všetky prvotriedne značky: Cold Steel, CAS Hanwei Paul Chen a Zombie Tools. Doprava zdarma a rýchle .

Slovensko z Bratislavy odvezú americký a ruský . Repliky meča slovenského veľmoža z Blatnice z polovice 8. Rukojeť meče mezi záštitou a hlavicí byla obalena vhodným materiálem. Zde představujeme do detailu zpracované repliky historických mečů. U této produkce počítáme s velkou možností přizpůsobení v ceně meče. Restaurování historických chladných zbraní, výroba přesných replik původními středověkými.


VŠECHNY MEČE A REPLIKY ZBRANÍ – PŘEHLED. Nabízíme Vám filmové repliky : filmové helmy, nože na dopisy, dekorativní zbraně , rytířské zbroje, rytířské štíty a zbraně na LARP. Vyzdobte si domov, restauraci . Krásná a luxusně zpracovaná replika pozdně gotického královského meče ! Nádherný detailně zpracovaný šlechtický meč z legendárních dob krále Artuše!


Dřevěné a měkčené repliky zbraní určené pro hry v přírodě - dřevárny a larpy ( netušíte co jsou to dřevárny? mrkněte na pedii). Zbraně jsou vyráběny ručně z .

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky