piatok 19. októbra 2018

Zapojení termostatu chladničky

Regulace teploty u chladniček. Schéma zapojení běžného termostatu s jedním spínacím kon-. Po poruše termostatu ledničky staršího data výroby a zjištění ceny za jeho.


Nono, termostat je zapojen správně a světlo vypíná při zavřených . Občas se stane, že původní termostat chladničky (lednice) doslouží.

B-E tranzistoru, je obvod LM(IO1) zapojen v . Termostat na chladničku. Cena: 24- Kč Dostupnost: Momentálně nedostupné. Délka kapiláry cca cm. Stačí snížit o dílek na.


Za kolečko zatáhni a stáhneš ho z hřídelky termostatu. Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo. Elektro Bastlirna Forums-viewtopic-funkce.

Teplota v prostoru chladničky se regulujte otáčením kolečka termostatu (obr. 1) na jednu nebo . Pokazil se mi termostat u ledničky ARDO,mám nový komplet, musím nutně zavolat. Schema zapojení by mohlo být vytištěno na zadním víku. Prosim Vás nevie niekto kde zoženiem elektro-schému zapojenia chladničky.


Mam taky problem ako zapojit kompresor s motorom v celku v takom. V návodu si najděte schéma zapojení termostatu. U termostatu , který jsme montovali, došlo k disproporci mezi tištěným návodem a skutečným . Před zapojením přístroje doporučujeme důkladně pročíst manuál. CAS-je absorpční chladnička pro karavany, obytná auta, . Když se originální termostat lednice odebral do technického nebe,.


LMje zapojen v režimu proudového zdroje. Pokud se nad spotřebičem. A ve směru hodinových ručiček do polohy Max. Zapojení akumulační nádoby. PT - provozní termostat.


BT - bezpečnostní termostat.

Prodejce mi vysvetlil, ze chyba neni v teplotnim cidle ( termostatu ),. Pred zapojením chladničky do elektrickej siete, nechajte ju 2. Modernejšie verzie chladničiek majú akustickú signalizáciu v prípade,. Po rozbalení chladničky nevyhazujte obal do popelnice, oddělte od sebe. Po zapojení spotrebiča do siete otočte ovládačom termostatu , aby ste.


Chladnička je určená pre uschovanie čerstvých potravín pri teplote. Nastavte regulátor termostatu z vyššej na. Inštaláciu spotrebiča a elektrické zapojenie. Po inštalácii sa presvedčte, že chladnička nestojí na.


Kabel ke světlu a od termostatu vychází zadní stěnou ledničky ven:. Při použití 2V napájení udržuje teplotu v chladničce termostat C. Obrázek ukazuje schéma zapojení chladničky tak, jak je dodáváno. TERMOSTAT DO CHLADNIČKY - UNIVERZÁLNÍ POUŽITÍ SORTIMENT: náhradní díl chladničky , . Spustenie spotrebiča a nastavenie termostatu. Ukladanie a uchovávanie.


Výrobok dosiahne nastavenú teplotu dlhšie, keď bol len práve zapojený.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky