pondelok 8. októbra 2018

Svadobné sviečky do kostola

Malé sviečky ako prezenty pre svadobných hostí na rozdávanie pri redovom tanci, alebo ako poďakovanie . Výzdoba svadobnej sály, výzdoba kostola. Práve kónické sviečky dotvárajú honosný vzhľad! Jedno, čo ma potom mrzelo, bolo, že sme si . Krásne doplnia celkový vzhľad výzdoby sály či kostola.


Ponúkame rôzne druhy svadobných sviečok , a to kónické sviečky , valce či gule.

Rôzne výšky a priemery sviečok. Vhodné sú na oltár do kostola , alebo na hlavný svadobný stôl pred Novomanželov a . Originálne zdobené svadobné sviečky. Vysoká sviečka ma priemer 2cm, výšku 35cm,malá sviečka má priemer 8cm, výšku 15cm . Držiaky na sviečku alebo kyticu do kostola , sály, - 2€: Predám držiaky na kvety 130cm. Sfúknutie klasickej sviečky trvá iba okamih.


Oživte si oslavu netradičnou sviečkou s ohňostrojom. Fontána v rôznych veľkostiach.

Treba vyzdobiť sálu, kostol , reštauráciu, kde bude prebiehať svadobná hostina. Máme pre vás pripravené jednotlivé svadobné štýly na fotkách. Dokážeme Vám zabezpečiť kompletnú výzdobu na svadbu , do kostola , auta bez. Ku svadobnej kytici Vám doladíme aj ostatné doplnky: - kvetinové pierko.


So správnymi nápadmi na svadobné dekorácie môže pár mať elegantnú, štýlovú. SVADBY , OSLAVY A FIREMNÉ AKCIE – prevadzkar. Pre niekoho je to kostol , ktorý navštevoval od malička a pre niekoho tiché miesto.


Dekorácie a doplnky pre jedinečné dni vo vašom živote. Svadba bola vždy veľká udalosť nielen pre aktérov a samotnú rodinu, ale aj pre celú dedinu. V rámci obradu v kostole žena išla na takzvaný úvod.


Cez hlavu mala prehodenú šatku, v ruke držala sviečku a spolu so svojou krstnou mamou . Decor 4M - zabezpečíme originálnu výzdobu Vašej svadobnej sály, kostola ,. Ideálna do kostola , príp. Sviečka svadobná zdobená, ručná výroba. Kompletné zabezpečenie svadobnej výzdoby, svadobná kytica pre nevestu,.


Ako ušetriť a na čo si dávať pozor pri organizovaní svadby , radí dekoratérka Aneta. Skôr ide ozaj o rôznorodé predstavy, jedni nechcú vôbec sviečky ,. Krásna výzdoba svadobného miesta utkvie hosťom nadlho v pamäti a vy takú určite chcete.

Svadobná výzdoba kostola a radnice. Vo výzdobe je potrebné zladiť . Fotografka na svadbe v Juhoafrickej republike zažila krušné chvíle. Od sviečky sa jej chytili vlasy. Zakúpením sviečky finančne podporíte aktivity hnutia za život na Slovensku. Aj tento školský rok budeme v piatky o 16:v malom kostole sláviť sv.


Vyberte si z ponuky služieb svadobného a dekoračného štúdia V siedmom nebi. Pokiaľ máte svadbu vonku alebo v kostole , vyzdobte uličku vedúcu ku . Všetko okolo svadby - každoročne v januári sa koná najväčšia prehliadka. Ludia v kostole zapaluju sviecky a bozkavaju Svate ikony, su krasne a masivne zdobene striebrom a zlatom.


Sviecky si kupujeme hned pri . Takáto fotografia je najkrajšou spomienkou so svadobného dňa.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky