piatok 17. novembra 2017

Kupim mraziaci box

Inzerát platí do zmazania. Bezplatná inzercia, mraziaci box predaj a inzercia. Tu kúpim a predám úplne všetko. Vám poradí ako vyberať Mrazničky. Elektro Mrazničky Bazoš.


Kupim lacno mraznicku nad 200L Kúpa - 30. Truhlicové mrazničky ponúkajú dostatočne veľký úložný priestor s praktickým horným otváraním dvierok, čím ich môžete postaviť aj do menšieho priestoru. Na predaj čisto nový mraziaci box 2litr. Prodám kompletní sestavu SIMATIC S– 4PROFIBUS. Vhodná pro řízení strojů, zařízení a technologie.


LED osvetlenie, zámok, klimatická . Technické parametre viď foto. Chladiaci box DOMETIC COMBICOOL ACX35. DPH (€29bez DPH) Kúpiť. Prenosný kompresorový chladiaci a mraziaci box DOMETIC. Objem l, mraziaci box l. Contact us about this article.


Prodám biochemický analyzátor IDEXX Catalyst DX, nově certifikovaný firmou IDEXX (po výměně přístroje),. Box do mrazničky – Electrolux (400×265mm). Až do kg potravín možno zmraziť v . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Predám plne funkčný mraziaci box s košíkmi.


Prezri si u nás mraziaci box a porovnaj ceny v 10. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů v kategorii Mrazáky. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Stará Ľubovňa, ktorý má záujem stať sa.


Lacno predám funkčné: chladničku, l, mraziaci box – š. Prodám vitrinu na zmrzlinu na velkych kybličků, nebo až polovičních. Mám i hodně reklamních poutačů-kus za . Svoj zážitok opisuje ďalej: Vstúpim do obchodu, kde ma čaká veľký mraziaci box plný kurčiat, ale pozor, už za cenu eur. Mraziaca kamiónová krabica 1. Predam mraziaci box Skandiluxe AB 10 objem 1l, W, otvaranie zhora, malo . Kúpim RD v okolí HC, do 33.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky