štvrtok 30. novembra 2017

Odkud je firma beko

Kdo vyrábí spotřebiče Beko Beko je značka chladniček, mrazáků, mikrovlnných trub, televizí nebo praček, založena byla v roce 1967. Majitelem značky Beko je . Neznáte spotřebiče BEKO ? Beko je jednou z popredných značiek domácich spotrebičov v Európe. Odhaduje sa, že na svete sa každé sekundy predá jeden výrobok tejto značky. Chýba: odkud Která země vyrábí myčky a pračky značka BEKO?


Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší. Vážená paní Dostálová, země původu je Turecko. Výrobky značky Beko sú zastúpené v nasledujúcich kategóriách: Americké chladničky Americké chladničky s barom Americké chladničky s výrobníkom ľadu . Beko je předním výrobcem domácích spotřebičů, založeným v Turecku již v roce 1954.


V České republice bylo zastoupení značky otevřeno v roce 2005. Do tří let budeme v první desítce nejprodávanějších značek bílého zboží na světě,“ tvrdí Orhan Sayman, šéf turecké značky Beko pro střední . Beko bɛkoʊ/ (sometimes stylized as beko ) is a Turkish domestic appliance and consumer. In 200 Beko Elektronik purchased the German electronics company Grundig and by January 200 Beko and its rival Turkish electronics and white . Spotřebiče BEKO už rozebírají maminky na webu eMimino.


V pamäti Podobné Preložiť túto stránku hugoTo asi bude mít výrobce kuchyní od Beka hezkou provizi emoticon Nicméně, je to britská značka, chlubí se tím, že jde o největšího výrobce domácích . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Beko -rúra,platňa,mikrovlnka,umývačka,digestor. Je spokojná,má ročnú záruku na to a myslím,že platila fakt . Ze je to vlastne to iste,je jedno ci si kupim Beko alebo Bosch.


Modrá strecha https://www. To znamená, že se při prohlížení webu bude ukládat vaše nastavení. Nic s tím nemusíte dělat, . Pultové › Beko HSA 135 V pamäti Preložiť túto stránku Hodnotenie: - ‎hlasy Truhlicový mrazák Beko o šířce 7cm v energetické třídě A++ je zárukou. Nevím však nic o firmě Beko , odkud pochází tato firma a zda má smluvní záruční.


Na BEKO FRESH FESTIVALU 20to nebude problém! Světem extrémního cateringu provede všechny nadšené experimentátory majitel firmy Husí játra Filip. Firmy Beko , Electrolux, Bosch, LG, Whirlpool, Gorenje jsou také solidní a.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky