pondelok 13. novembra 2017

Sušička ovocia concept so1025

V galérii je celkom fotografií. Sušička ovocia XXL predstavuje zdravý spôsob uchovania potravín. Umožňuje sušenie ovocia , zeleniny, . Celý popis a technické parametry. Abyste byli v suchu, až vás dožene . Vychutnáte si tak obrovské množstvo sušeného ovocia , zeleniny a. Elektrická teplovzdušná sušička vysuší ovocie , zeleninu, huby,.


Technické parametre: sušenie ovocia , zeleniny, húb, bylín, kvetov, mäsa, rýb, . Jej prednosťou je veľká kapacita. Na sušenie je k dispozícii až. Vysoký obsah vitamínů Sušička Concept.


Prezrite si ďalšie Sušičky ovocia Concept alebo najprezeranejšie produkty Concept. ZDRAVÝ SPOSOB UCHOVÁVANIA POTRAVÍN. Sušička potravin ETA 63900Fresa s nastavitelnou teplotou v rozsahu - °C, s časovačem, s příkonem. Varenie a pečenie Sušičky ovocia. Concept SO- 10XXL sušička ovocia darček nožnice.


Veľkokapacitná sušička ovocia Concept SO10XXL je vybavená 12timi. Pomocou elektrickej sušičky Concept SO 10XXL si môžete na zimu nachystať sušenú zeleninu a huby do polievky aj chutné zdravé krížalky.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky