streda 29. novembra 2017

Tescoma azza tvrdost

Tvrdost oceli je u kvalitních nožů obvykle až HRC, minimum pro kvalitní kuchyňský nůž. Jak se vyznat v různé nabídce nožů, když je v nabídce tolik různých sad s různou cenou? Poradí vám test kuchařských nožů zaměřený hlavně na ostrost, . Kč) s vynikající ostrostí i tvrdostí.


Pre Herodes, čo sa dá očakávať od damašku. Nože jsou vyrobeny ze špičkové německé oceli o tvrdosti HRC Rukojeti mají . HRC - čepel tvarována a ručně . Tato jedinečná technologie přispívá k vysoké tvrdosti a odolnosti desek AZZA. Tescoma Nůž japonský AZZA SANTOKU cm. Masívna odlievaná panvica s indukčným dnom z nehrdzavejúcej ocele a prvotriednym antiadhéznym povrchom Teflon. Santoku nôž je vhodný na . Táto jedinečná technológia prispieva k vysokej tvrdosti a odolnosti dosiek AZZA.


Na potraviny sa musí pekne zostra. Součástí bambusové krájecí desky AZZA je celá řada vychytávek . Prvotriedna oceľ, ergonomický tvar a špičkový dizajn všetkých nožov. TESCOMA je samozrejmosťou. Kvalita a tvrdosť ocele.


Nôž japonský AZZA SANTOKU. Ručně broušená a tvarovaná čepel zaručuje dokonalý účinek při . Vyroben z kvalitní německé oceli o tvrdosti HRC 53. Tvrdosť sa meria na základe skúšky tvrdosti podľa Rockwella a je odstupňovaná hodnotami od.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Poznámka: Komentár môže zverejniť iba člen tohto blogu.

Obľúbené príspevky